vekový rozdiel

Príspevok v téme: vekový rozdiel
lemur

Zdravim Vás.
Mám 23 rokov a zamiloval som sa do dievčaťa, ktoré je o 7 rokov mladšie ako ja. Čiže má 16. Vždy ma priťahovali mladšie ženy, ale takýto vekový rozdiel medzi nimi a mnou nikdy nebol. Som do nej zamilovaný \"až po uši\" a ona do mňa tiež. Rozumieme si. Viem že 7 rokov je normálny vekový rozdiel medzi ľuďmi vo vyššom veku, keďže tam už rozdiely psychické či fyzické nie sú až také okaté.
Problém je v tom, že ak keď k nej cítim, to čo som už opisoval, stále mám zmiešané pocity, som zmätený a bezradný, neviem ako sa mám zachovať. Keď spolu ideme po ulici, stáva sa mi, že sa akoby hanbím za to, že chodím s tak mladým dievčaťom. Sú ľudia, ktorý si z toho robia srandu, majú nevkusné pripomienky typu, \"čo práve robí tvoje dievča, učí sa malú násobilku\"? Cítim sa úplne nanič, mám ju veľmi veľmi rád, viem že je so mnou šťastná a ja som šťastný s ňou, ale i tak sa niekedy pristihnem pri tom ako uvažujem, že som si s ňou vôbec nemal začínať, a mal by som pokoj.
Priatelia a moje aj jej blízke okolie a rodina tento vzťah akceptujú - aspoň sa tak tvária.
Ja mám stále ale taký ten zmetený pocit, a neviem sa ho zbaviť.
Prosím vás o radu, o pomoc, či je takýto vzťah vhodný, alebo jednoducho čo mám robiť...

vierkaBB

lemur, pises, akoby si mal 50 rokov a nie 23! myslim, ze vzhladom na vas vek, ste obidvaja na rovnakej urovni, kedze dievcata su skor vyspelejsie.
neprehanaj to!

esty

ak sa máte veľmi radi a klape vam to, tak si okolie nevšímaj...ani blbé poznámky. Nedaj si tými rečami pokaziť vzťah.

liana28

O 2-3 rocky bude tento rozdiel zanedbatelny, ale teraz vam mozno moze robit trosku problem. Niektore dievcata/zeny mozu byt v 16 rokoch omnoho vyspelejsie a rozumnejsie ako 20 rocne. Je to individualne. Kazdopadne teraz je este mladucka, este nema dokoncenu ani strednu skolu. Moja rada: súhlasím s Adamom - priatelte sa, spoznavajte sa. Na sex si este trosku pockajte. Ak to vyjde, bude to omnoho krajsie.

AdamKrt

Tak povedzme, ze Ti na nej naozaj zalezi. Ona v tomto veku moze byt skor poblaznena. Tak skus pre nu urobit nieco - pockaj minimalne 2 roky a uvidis, ci Vam to vydrzi. Zatial sa fyzicky nezblizujte.

Urobi si skolu, zmeni sa jej svetonazor a uvidis, ako to bude potom. Zatial trochu vyspeje, aj fyzicky aj emocne. Potom to uz taky rozdiel zas nebude.