tečúci nos

Príspevok v téme: tečúci nos
nosík0696

Ahojte
Môj problém spočíva v tom, že stále ako začnem jesť jedlo, či je to polievka, hlavné jedlo alebo len sendvič mi začne z nosa tiecť a po skončení jedenia si musím odkašľať, veľmi nepríjemným kašľom. Je to veľmi nepríjemne pretože musím prestať jesť a utrieť si nos a po dojedení jedla si musím okašľať kašľom tuhého fajčiara (pričom som nefajčiarka), čo je nepríjemné nielen pre mňa ale aj pre ľudí, ktorí jedia so mnou.
Kvôli tomu sa bojím jesť na verejnosti a obmedzujem svoj spoločenský život.

Prosím Vás neviete mi poradiť,čo by mi pomohli pri mojom probléme. ďakujem

Ivka 1

Tie sviecky mozu pomoct pri zvysenom usnom mazotoku ale nie pri chronickej nadche.
Kvapky do nosa zase vysusaju sliznice a su navykove.
Ako som uz pisala , mam velmi dobre skusenosti so sprayom z aloe, propolisu a liecivych bylin , ten Ti odporucam vyskusat.

zuzic

no jasne viem ze to suvisi trosku o tom uz viem, posledny rok sa tym zaoberam:)no vies ja som po usnych behala posledny rok, bola som hadam u vsetkch v meste:) ale to nebolo kvoli hluchote ale kvoli tej nestastnej chronickej nadche ktoru mi aj tak nevyriesili lebo nalezy ani endoskopicke nic neodhalili len ma zoperovali na mandlu a na chvilku to pomohlo, atb na chvilku pomohli a potom zas...vincentka je hovadina ta nezabera takze ostava uz len navykove spreje...ozaj pocula si uz o tych svieckach do usi? co si o tom myslis? a co to vlastne je? :)

Ivka 1

Jasne,ze to vsetko spolu suvisi. Mas zahlieneny nosohltan a od toho mas aj zalahnute v usiach. Na usnom si bola ? Mozno by nebolo zle preplachnut zvukovody.

zuzic

a to potom mi vytecie z usi alebo ako? :) vies lebo ja mam problemy so sluchom v poslednom case a asi to suvisi preto sa tak priblblo pytam:)

Ivka 1

Normalne si strieknes najprv do hrdla a potom do usi :)alebo naopak. Na poradi nezalezi.Do nosa mozes pouzit aj kvapatko.

Ivka 1

Nosik mas usadene stare hlieny na prieduskach, preto ten dusivy kasel po jedle. Velmi dobry na to je Solmucol, kupis v lekarni za necele 4 eura/ balenie,
v ktorom je 20 sackov. Velmi to pomaha, vyskusaj. Co sa tyka tecuceho nosa, tam by pomohol spray aloe s propolisom a vytazkom liecivych bylin. Je potrebne vzdy rano a pocas moznosti aj pocas dna a vecer vystriekat nos, hrdlo a usi. Su navzajom prepojene a uzko spolu suvisia.

eo

nosik0696
pri tejto reakcii co mas, je tam asi nieco upchate.Skusala si naparovanie zo solou alebo eucaliptom alebo saunu?
Tiez by som odporucala vyplacovanie nosa ,pouzivat Citricidal aj na kloktanie.Skus aspon niekolko tyzdnou pravidelne.Urcite uvidis rozdiel.
moj email allnewyouspa1@optmum.net ak potrebujes dalsie rady,vela stastia