nemala som este klitoralny orgazmus ... no vaginalny mam pokazde ... je to normalne? skor som pocula ze zeny nemozu dosiahnut vaginalny
klitoralny nemam, vag. ano ...nechapem
kajajja: no mne sa hlavne rozum pozastavil nad tym prispevkom od hormona, lebo ten teda nadavkami a urazkami fakt nesetril...
kazdopadne-tes sa, ze nemas problem s vaginalnym orgazmom:)) klitorisny ti moze priatel robit jazykom :-P
ty si o ziadnu radu ani neprosila predsa, tak ju v prispevkoch darmo hladas :)
mozes to uzavriet : je to uplne normalne! a nestresuj sa kvoli takymto veciam a radsej si vychutnavaj to, co mas a nezamyslaj sa nad tym, co a preco nemas. oki? pekny vecer :)
uzatvaram temu:)neviem sice co mi ta gymka napisala ziadnu radu som v tom nevidela..a vlastne ani v ostatnych prispevkoch
kajaja- keby si nebola soplana, ako pises, tak by si mohla vediet taketo zakladne veci a gymka ti dobre napisala, aj ked mohla trosku ubrat plyn :) ale v podstate ma pravdu. urcite to nemyslela zle. len jasne, tebe sa to nepacilo, uz si si musela ponadavat:(
a o prispevku "hormon" sa nebudem radsej ani vyjadrovat, nestoji to absolutne ani za stipku myslienky :D
alzbee: ako neviem ale az taku blbu temu som nedala ako ... su tu aj horsie temy a aby mi tu nejaka soplana pisala, ze kazde telo je ine...ako sorry to ja viem nie som sprosta, a ze co riesim ? no ked nechce riesit nech sa nestara
Fakt nedokazem pochopit, ako niekto moze tak nadavat na druheho cloveka...aj ked je to len anonymne forum...
nie je to normalne:D to si chcela pocut?....co tu riesis? kazde telo je ine, niekto nema ziaden, niekto oba, niekto len jeden, je to normalne a nezakladaj sproste temy