strasne zlozite...chalan!!!

Príspevok v téme: strasne zlozite...chalan!!!
miska

ahojte...no mam taky mensi problem...je jeden chalan s ktorym som si pisala najprv na nete a potom sme si vymenili aj cisla..pisal ani uz neviem kolko krat ze ma lubi.a tak mne to bolo jedno ale celku sa aj mne lubil ale nemozem tvrdit zeby som k nemu citila nieco viac ako to ze sa mi paci...a nakoniec sa to takto zvrtlo :cel ist von ze dame stretko tak ja ze ok,ale bola tu moja naj kamoska u mna tak som mu povedala ze nech zobere nejakeho kamarata...dobre zobral...ale on sa bal prist za nami..aj ten jeho kamarat..tak sme na to kaslali a ja som mu pisala od tej mojej kamosky a on nakoniec povedal ze mam na nho zabudnut a riesi nieco s tou mojou naj kamoskou..a ona ze ak mi to vadi prestane ale je stastna tak jej to nebudem kazit.na to nemam zalludok...ale vadi mi to a to dost...a ani nie ze riesi ju ale ze je to kktko a ze by sa mohla ta moja kamoska zranit..poradte co mam robit????

ethel

Tak sa tým netráp.Ani kamoške nepomôžeš,lebo si bude myslieť, že jej závidíš a žiarliš.Ona sa sama musí poučiť.Iba by si si pokazila priateľstvo s ňou.V klídku si ju vždy vypočuj a mysli si svoje a tvár sa,že ťa to nezaujím,lebo ty máš niečo iné.Chápeš?

ethel

nemusíš sa báť,možno práve ona sa nesklame.Aspoň dúfam. Pravdu povediac, nikdy by som nevyužila internet na takúto známosť.Prečo? Logika:dnes popíše s tebou, popri tom zmení nick a popíše aj s inou,vlastne sa hrá.

misulka2906

heh mas pravdu ale ved aj ju nechavam ved mi je to jedno ale sa o nu bojim...zalubila mi to povedala...oki dam na tvoju radu a nebudem sa o nu bat

zlatka

jasné ako facka.Ty ho nechceš,tak nechaj svoju kamošku s ním písať,možno sa donho zalúbila a nechce ti to povedať