Metrosexual vs. vztah

Príspevok v téme: Metrosexual vs. vztah
zina.

Paci sa mi jeden chalan (obaja mame 19) ale velmi ma brzdi to, ze je metrosexual.. Je strasne zalozeny na svojom obleceni, vyzore.. Bojim sa, ze takyto chalan neni vhodny na vazny vztah. Ved on ma viacej oblecenia (a tym padom zrejme ak kremov na tvar) ako ja. Moze byt taky vtah normalny? Mozno sa pytam hlupo, ale nikdy som sa s tym nestretla tak ma to zaujima.

zina.

Giovanni ja neviem ci si holy nohy, este som nemala tu moznost vidiet :) ale tak ak hej, tak bud by si to nehal narast alebo neviem, mne to pride absolutne antipritazlive.. ale obocie si neupravuje, ani ruky neholy, tak snad ani nohy :) a urcite chcem vazny vztah, ale porozpravat sa s nim o tom este nemozem, lebo sme len v takom stadiu, ze len citime ze by z toho nieco mohlo byt, ale este nie sme oficialne spolu. Ale myslim ze nie je zozenstely, len taky strasne pekny. Modela neroby a ako zvlada muzske prace tiez este neviem..

Giovanni

Inak isto viete ze profesionalny sportovci si holia cele telo a nie len nohy a nie su metrosi:) a teraz s5 k teme no ked si holi nohy tak to je pruser troska :) mam tu jedneho suseda takeho on je metros alebo homos som sa ho nepytal a ani ma to nezaujima,ale viem ze aj ruky si holi neraz som si to vsimol na ulici v obchode,proste dobreze este obocie si naha :D,ale aj to upravuje.A pytala si sa ho ze ako by fungoval vas vztah? ako si to predstavuje?je to poriadny chlap alebo ani muz ani zena? lebo ak fakt chlapsku robotu nezvlada nechce sa mu pracovat atd.tak veru s krasy sa nenaje ak nie je ovsem model,ak to myslis vazne s nim do buducna a nie len na dobu urcitu tak sa o tom porozpravajte ze ako si predstavujete vztah krasa nie je vsetko :)

zina.

mary-anne tak ja som taka, ze sa rada pekne obleciem, ale rada nosim aj tenisky v taky vsedny den, alebo take jednoduche oblecenie.. ale co sa tyka tvare, vlasov, vone, to je jasne ze kazdy den som upravena. A vraj som velmi pekna, robila som aj fotomodeling ked som mala 16, tak neviem no.. ale pre takeho krasneho chalana ako je on si stale pridem malo..

alzbee

Pozor, aby nebol v skutocnosti gay :-P...(pre tych, ktori maju na plane napisat-to si akoze alzbee myslis, ze ked sa chlap o seba viac stara, tak musi byt hned gay? odpovedam-srandujem:))

mary-anne

mne sa napriklad take typy pacia- teda, ked vidno, ze sa muz o seba stara.. ale v mojom okoli ich teda vela nie je.. a taki chalani si isto vyberaju aj sebe podobne baby, aby sa nejako prezentovali. takze zalezi aj od toho, aky si ty typ..

zina.

Giovanni viem to, lebo to o sebe sam povedal. Vobec sa tym netaji, alebo take nieco, skor to este sam dava najovo alebo to povie.. Ale je asi pravda, ze kym neskusim nezistim. Jasne ze nechcem chlapa co bude smrdiet atd, ale zase ani takeho co bude v kupelni dlhsie ako ja a bude si holit nohy.. to mi pride zozenstele..

bingham

Noo giovanni celkom s tebou suhlasim, ale nie az tak uplne... myslim si ze je normalne ak sa niekto pozera do zrkadla casto - nikdy nevies ci ti neodstava niaky vlas....

Giovanni

To skade mas ze metros nie je vhodny na vazny vztah,on len proste chce byt spokojny sam so sebou,radsej by si bola ak by smrdel od potu,ziletku nevidel mesiac a tyzden kupelnu? samozrejme vsetkeho vela skodi.A priznal sa ti ze je metros? alebo len ty si to myslis?ani mne nie je celkom jedno ze ako vyzeram a co si obleciem,vsak sme civilizovany ludia,ale tak metros nie som:D casto som cely od oleja,monterky spinave atd :D ale zas ked idem medzi ludi vonka tak sa "scivilizujem".Samozrejme ak to prehana velmi ze kremuje sa stale,väcsina dna prebieha tym ze sa pozera na seba v zrkadle atd. tak takemu netreba vztah,lebo lubi sameho seba...ludia su rozny :) spoznajte sa viac a uvidis :)

zina.

AdamKrt to je sice pravda, aj ja som vzdy rada nosila to co sa na mne priatelovi pacilo, ale zase on to robi zrejme pre seba, kedze je taky ci je sam alebo niekoho ma..
Alzbee ved toho sa bojim, zistovat :( strasne som sa sklamala po 2rocnom vztahu a teraz sa bojim, ze sa sklamem znovu. Viem ze ked sa budem bat, nikdy si nikoho nenajdem, ale snazim sa aspon vyvarovat tomu, comu sa da.
Takze myslite ze by som to mala skusit? Ze to s nim nemusi byt az take zle, akoze vyhodim celu vyplatu na kremiky a oblecenie? :) A este by ma zaujimalo, ci sa ja budem koly nemu musiet nejak paradit? Lebo ja sa sice rada pekne obleciem, ale zase nepotrebujem byt tip top kazdy den..

AdamKrt

zina:

to zalezi na cloveku. Mne napr. staci, ked sa nieco paci na mne priatelke a som rad, ked jej mozem urobit radost. Sice odtial-potial.

Ved pre koho sa chce tak fintit, ak nie pre Teba ?