myslite si,ze je cudne ked sa stretnem s zenou z netu,sama som zena ale ne ako lesby ale kamaratky,neni to cudne,hm
hmm
noo ja som si tiez nasla vela kamosiek z netu a uz sme boli spolu vonku a su to uplne v poho baby :)))..a neni to cudne...inac aj ja som z TT :)
ne ja som mala kopu kamosiek,len uz nemam proste sme sa pohadali mavdy
ethel aj ja som z bb :)))
Z TT
BB.Ja sa celý život snažím byť sivá myška,ale zaregistrovala som sa kôli tomu,aby som nebola pre tvorcov tohto fóra úplný anonym.A ty si odkial?
ethelka ja radsej siva myska nenapadna....a tebe ta zlta pristane tak nejanci na fobiach a odkial si....ked sa smiem spytat
ajka a ty sa zaregistruj nech môžeš aj ty ožltnúť
Ak ste na rovnakej vlnovej dlzke a mate si co povedat tak to vobec nie je cudne len pekne chod priatelov nie je nikdy dost...
to fakt nie je čudné.Ja som rada,že som tu našla veľa veľa správnych a múdrych ludí.A rada tu s nimi kecám a možno by som sa aj stretla,ale žial nik nežije tam kde ja.
Nemyslim si, ze je to cudne. Ak nemas kamaratky a nedari sa ti najst ich inym sposobom ako cez net, tak preco nie. Podla mna to funguje normalne, vsak ked sa takto s niekym dohodnes na stretku znamena to, ze ten druhy (resp. ta druha osoba) ma ten isty problem. Kludne chod do toho! Drzim palce!