Vážny problém

Príspevok v téme: Vážny problém
mato1515

Ahojte. Chcel by som Vás poprosiť o radu. Mám 20 rokov, partnerka je o rok mladšia. Pri poslednom pohlavnom styku sa nám vyskytol problém. Počas predohry som problém s postavením nemal, ale hneď po nasadení prezervatívu mi išiel dolu. Na ďalší deň ráno sa mi to isté stalo opäť. Nemáte náhodou s týmto problémom niekto skúsenosť? Resp. neviete mi niečo poradiť. Môže to byť nejaká choroba alebo niečo iné? Som z toho dosť znechutený. Prosím poraďte

AdamKrt

mato1515:

co sa este pytas. Mal si to davno vyskusat. Naozaj nasadzovanie kondomu moze posobit asexualne. Niekto sa dokaze rychlo vzrusit, ale rychlo ochabnut. Kym si stiahnes nasadit kondom, tak Ta vzrusenie aj prejde. Ak si stimulovany pocas nasadzovania, tak Ti neochabne.

Uz si to mohol mat X krat vyskusane a nie o to basnit. Je to jednoduche, vyskusane, funguje to. Kto trochu pohne rozumom, tak na tento postup dojde intuitivne aj sam.

Elwine

tak ono samotne nasadzovanie kondomu moze posobit asexualne.. ja osobne som to neznasala, ked to priatel robil... preto som sa aj rozhodla pre HAK, nemusis so sebou vkuse nosit kondom a navyse si uchraneny od podobnych situacii... netvrdim, ze s tabletkami sa ti postavy vzdy, ale aspon nestravite minutu bavkanim sa s kusom plastu...:)

mato1515

Myslíte si to aj ostatní? Lebo nikdy predtým sa mi to nestalo a ani mojim známym, tak neviem co si mám o tom myslieť. Nebolo by možno vhodné zmeniť druh antikoncepcie?

AdamKrt

To je uplne normalne. Kym ho nasadis, tak klesne. Pri nasadzovani, nech Ti ho partnerka stimuluje rukou, ustami. Aj genitalie. Tak aby Ti stal nonstop aj pri nasadzovani. Uvidis, ze potom neklesne.