ahojte.. pred chvilou som zistila - cez internet, ze moj chlapec sa prostituuje alebo prostituoval... bez zaplatenia clenstva na stranke si nemozem pozriet odkedy je registrovany:(
ma 28, ja 25, viem, ze sem pisem ako male decko,ale dost ma to zaskocilo:D
ked sme sa davali dokopy,pred mesiacom, tvrdil, ze pohlavny styk nemal uz vyse roka, neviem ci sa jedna o aktualny profil, vek sedi, ale ten moze nabiehat automaticky... uz som ho nakontaktovala pod falosnym profilom s tym, ze mam zaujem o jeho sluzby...ak sa ozve co robit? teda to bude asi rovno kos...ak sa neozve...neviem ci ho mam konfrontovat alebo sa tvarit, ze nic neviem, nechat minulost minulostou...
alebo ho postavit pred volbu, bud s tym seknes alebo odchadzam? ale to by som bola prilis tolerantna... o zdravie by som si asi tiez mala robit strach:D aj ked si robil pred 7 tyzdnami testy na pohlavne choroby, teraz uz chapem,preco:D
toto je patova situacia... som clovek liberalny, kazdy si je strojcom svojho stastia a aj taki ludia musia zit a zrejme ich k tomu prinutila zivotna situacia, vela z nich to asi robit nechce,ale ze sa to stane mne a takymto sposobom? ja som strasna slusacka, s chlapmi som zacala v opozdenom veku,mala som len dvoch a teraz toto...co chlap, to coraz vacsia tragedia:D hehehe
som zvedava na vase nazory a pripomienky... a vdacna za kazdy podnet. dakujem.
moj chlapec prostitut
Popolkas: dakujem :) to si nevsimajm kazdy ma nejaky nazor, vidis, ved aj mna tu par ludi odsudilo,ze som sa mu prehrabala..ani nie v mobile, ale vo virtualnom zivote :P ako sa to ale neda neoverit, ked vidim divne telefonaty, utajwene cisla, casto vypnuty mobil... a navyse, ja som ta ohrozena, ja by som mohla dostat pohlavnu chorobu ..teraz tu budu mozno niektori riesit, ze som s nim spala bez kondomu..ano spala, ale musel ist na testy pohlavnych chorob a beriem antikoncepciu. A to, ze spava s inymi za peniaze som naozaj nemohla tusit...
Jeezis, akurat som si vsimla, ze sa riesi moj sexualny zivot:) Spala som len s mojim prvym - panicom a s terajsim manzelom, s ktorym zijem pod jednou strechou 10 rokov...
Adamkrt, kurtizana si za svoje sluzby necha platit, tak laskavo vyberaj slovicka a neurazaj tu ludi! Nikto za to nemoze, ze si rozvedeny a zatrpknuty. Osobne som si nechala robit testy na HIV, syfilis, kvapavku a chlamydie po tom, co som sa rozisla s panicom (!), predtym, nez som si zacala s terajsim manzelom, tak ma nemusis poucovat o zodpovednosti. Asi ti nedostatok sexu lezie na mozog, tak to pories, ked ta este nejaka chce.
Dakujem vam Carmenita a presnetak, ze ste sa ma zastali. Zboznujem ludi ako je Adamkrt, ktory sudia a o druhom nic nevedia.
michalka, je super, ze si vyuzila svoju intuiciu alebo siesty zmysel a len tak ta napadlo vytukat si ho do googla. Ja si myslim, ze aj mesacny vztah je uz vztah, ved kde je napisane, kedy sa to uz vola vztah? A vsetko raz zacina. Aj ti, co su pozeneni 50 rokov raz boli vo vztahu mesiac. Vies, mozno je to dobry chalan a nechal by to kvoli tebe, ale mrzi ma, ze sa ti ako anonymke ozval so zaujmom poskytnut sluzby:( To svedci proti nemu.
Carmenita:
don Chuan, alias kur*vnik. Povedz to rovno. Neviem preco usudzujes, ze si myslim, ze muzi su v tomto lepsi.
Co som bol s kolegami vonku, tak vacsina z nich hovorila o cudzich zenach a chutiach na cudzie zeny, aj ked su zenati, ci maju stalu priatelku. Bolo mi z toho zle.
Pre niekoho je nieco uzkoprse, pre niekoho zase staromodne. Ale to neznamena, ze aj ked viem akceptovat nazor druheho, ze s nim musim suhlasit :)
Carmenita, suhlasim s tebou. no teraz sa priprav na dlhe a velmi mudre litánie od Krtka
adamkrt: a keby s nimi aj spala,co ta do toho?ako mozes takto niekoho odsudzovat,ked nepoznas okolnosti? moja dobra kamoska tiez po rozchode dlho hladala praveho,ale vzdy ked sa s nejakym zblizila,nechal ju. teraz som jej bola na svadbe,nasla konecne niekoho,kto je pri nej stale a s kym je stastna! takze asi tolko som chcela, ze nesud, pokial nevies viac o situacii druheho cloveka. a este ma udivuje ako aj v 21. storoci su zeny kurvy a muzi don chuani! je to trapne, tak ako si trapny aj ty so svojimi uzkoprsymi nazormi. trosku otvor oci, pocuvaj druhych a hlavne skus v sebe objavit sucit s niekym inym ako so sebou samym. okis? pekny vecer prajem.
presnetak: presne tak. Proti gustu ziaden disputat. Len ma to zaujalo, ze ci je to aspiracia na kurtizanu roka ? Ale toto je forum - kazdy moze mat svoj nazor :)
krt, aj keby sa vyspala so 100.chlapmi, teba je velke gulove po tom! ty ries seba a neutoc na zeny.
Ved hej, pisala, ze nespala so vsetkymi :) Co clovek moze pochopit ako 8 minus 1... ? :)
AdamKrt! popolkas nepisala, ze sa vyspala so vsetkymi 8 chlapmi!!!
Carmenita:
to sa dnes tomu tak hovori, ze ked vystrieda tolko muzov, ze hlada clovek lasku ? Zaujimave :) Vsak jedna vec je spoznat niekoho a druha s nim chodit a povazovat to za vztah /ci zacat si nieco s niekym/.
Hladat sa da proste dlho, ale VYBRAT si a potom preberat, je zas nieco ine...
Pre informaciu - vztah mam.
presnetak:
o tom nachytani nemam informacie. O vztahu druheho len tak nehovorim, ale informacia, vystriedat 8 chlapov do roka, to je trochu silna kava. No, kazdy si je strojcom svojho stastia.