moj chlapec prostitut

Príspevok v téme: moj chlapec prostitut
michaelka25

ahojte.. pred chvilou som zistila - cez internet, ze moj chlapec sa prostituuje alebo prostituoval... bez zaplatenia clenstva na stranke si nemozem pozriet odkedy je registrovany:(
ma 28, ja 25, viem, ze sem pisem ako male decko,ale dost ma to zaskocilo:D
ked sme sa davali dokopy,pred mesiacom, tvrdil, ze pohlavny styk nemal uz vyse roka, neviem ci sa jedna o aktualny profil, vek sedi, ale ten moze nabiehat automaticky... uz som ho nakontaktovala pod falosnym profilom s tym, ze mam zaujem o jeho sluzby...ak sa ozve co robit? teda to bude asi rovno kos...ak sa neozve...neviem ci ho mam konfrontovat alebo sa tvarit, ze nic neviem, nechat minulost minulostou...
alebo ho postavit pred volbu, bud s tym seknes alebo odchadzam? ale to by som bola prilis tolerantna... o zdravie by som si asi tiez mala robit strach:D aj ked si robil pred 7 tyzdnami testy na pohlavne choroby, teraz uz chapem,preco:D
toto je patova situacia... som clovek liberalny, kazdy si je strojcom svojho stastia a aj taki ludia musia zit a zrejme ich k tomu prinutila zivotna situacia, vela z nich to asi robit nechce,ale ze sa to stane mne a takymto sposobom? ja som strasna slusacka, s chlapmi som zacala v opozdenom veku,mala som len dvoch a teraz toto...co chlap, to coraz vacsia tragedia:D hehehe
som zvedava na vase nazory a pripomienky... a vdacna za kazdy podnet. dakujem.

babenka1

fajn, ok....ale natrafiť na 8 nesprávnych za rok, to už musí byť fakt brutálna smola....len tak uvažujem, či to nebude to aj tým, že má veľmi zlú povesť a podľa toho sa k nej tí chalani správajú?

presnetak

babenka1, tiez by si sa mala prestat navazat do Popolkas, nepoznas ju, tak neries. je to jej vec, s kolkymi muzmi randila. jednoducho v tom obdobi natrafila na nespravnych chalanov a hotovo!

babenka1

hej, veď to zarazilo aj mňa, že s nimi chodila...veď každému chodeniu by malo predchádzať iba také oťukávanie, kamarátstvo a až keď máš zhruba akú takú predstavu o povahe človeka (tá fáza podľa mňa trvá aj 3-4 mesiace, kým môžem povedať, fajn, toto je správny chalan, som zamilovaná, skúsim to s ním), tak vtedy s ním začneš chodiť (samozrejme, nie sa hneď vyspať, veď čo by si pomyslel). 8 chalanov za rok - to vychádza zhruba 6 týždňov na jedného - veď za ten čas človeka ani trochu nespoznáš a ona ho už aj vystriedala za iného....to je fakt sila. A ešte sa tým chváliť na fóre, akoby to bola výnimočná vec. No ja keby som bola chalan, tak utekám od takej "striedačky" kade ľahšie. Hoci možno práve preto s ňou chcú začať, že má "dobrú" povesť.

barbinka

Tiež nechápem prečo sa navážate do Adama krta. Myslím, že každý má právo vyjadriť si svoj názor.
Ja som mala troch priateľov a to mám 26 rokov, ale každého som najprv spoznávala nejakú dobu až potom som vliezla do vzťahu. Predsa neskočím do vzťahu s niekým hneď ako ho spoznám. 8 chlapov za rok, aj keď s nimi nespala je až až.

AdamKrt

Popolkas: to bola metafora s kurtizanou :) Mimochodom, ziadny rozvedeny nie som, to su iba Tvoje chybne domnienky. A sudit ? Nikoho nesudim, to je kazdeho vec co robi. Ale to neznamena, ze sa mi musi niekoho spravanie pacit, alebo ze nemozem vyjadrit iny, napr. negativny nazor.

[zruseny1]

ahoj bingham:)
uuuz som ta nestihla
dobre dobre mi je :)som si urobila dlhokansky vikend, do skoly idem az zajtra poobede takze super :)
a co u teba?

[zruseny1]

a preco nejdes na to stretko-ukoncit to? bolo by to pre neho take " prekvapenie " mozno by ho aj slahlo :D
fuf... no nezavidim kazdopadne... tak ale vidno ze to beries s nadhladom, co je fajn