ahojte:-) chcela by som radu...tabletku som mala dnes zobrat o piatej a zobrala som ju skor o stvrtej....vadi to??
HAK prosiim poradte
urcite sa nemas coho bat to mas jedno ci zoberes rano alebo vecer nemusis vobec v ten isty cas ale hlave je aby si si ju dala kazdy den, ja som takto brala tabletky 4 roky a neotehotnela som
lyzicka - preeeesne aj ja tak :)
ja mam tiez nastaveny budik v mobile na jeden cas, no ale ak idem napriklad do divadla, musim si ho vypnut, preto radsej tabletku zjem predtym. Nechcela by som sa uprostred predstavenia zacat hrabat v kabelke, sustat s blistrom a nedajboze by mi este vypadla tabletka, v tej tme by som ju ani nevedela najst... Takze praktickejsie je, ak ju vezmem predtym.
Je to ok. Ja som to tak parkrat urobila, ked som vedela vopred, ze v case ked budem mat zobrat tabletku, nebudem moct prave (napr. ze idem niekam von), dala som si o hodinu skor... Nic sa nedeje... Hodina skor ci hodina neskor je nic. Dnes si ju daj tradicne o piatej.
Ja mam na branie tabletky nastavene upozornenie na mobile, v rovnakom case mi vzdy zazvoni, takze beriem nacas. Doporucujem.
cica si trapna jak slak....nie nie si tehotna a prestan tu stresovat jak keby mas 12 rokov!
takze sa nemam coho bat?a ochrana nieje potrebna?hmm
nemas sa coho:)
ja dufam ze bude vsetko OK ze nemozem byt tehotna....ved ked nevadi ze zoberies tabletku neskor tak si aj ja myslim ze by nemalo vadit ked ju zoberiem o hodinku skor...ale aj tak sa bojim:(
nie, nemalo by to vadit, aspon myslim, ale podla mna to nevadi
to fakt...?