HAK prosiim poradte

charlotte

urcite sa nemas coho bat to mas jedno ci zoberes rano alebo vecer nemusis vobec v ten isty cas ale hlave je aby si si ju dala kazdy den, ja som takto brala tabletky 4 roky a neotehotnela som

lyzicka

ja mam tiez nastaveny budik v mobile na jeden cas, no ale ak idem napriklad do divadla, musim si ho vypnut, preto radsej tabletku zjem predtym. Nechcela by som sa uprostred predstavenia zacat hrabat v kabelke, sustat s blistrom a nedajboze by mi este vypadla tabletka, v tej tme by som ju ani nevedela najst... Takze praktickejsie je, ak ju vezmem predtym.

alternantka

Je to ok. Ja som to tak parkrat urobila, ked som vedela vopred, ze v case ked budem mat zobrat tabletku, nebudem moct prave (napr. ze idem niekam von), dala som si o hodinu skor... Nic sa nedeje... Hodina skor ci hodina neskor je nic. Dnes si ju daj tradicne o piatej.

Ja mam na branie tabletky nastavene upozornenie na mobile, v rovnakom case mi vzdy zazvoni, takze beriem nacas. Doporucujem.

cica2323

ja dufam ze bude vsetko OK ze nemozem byt tehotna....ved ked nevadi ze zoberies tabletku neskor tak si aj ja myslim ze by nemalo vadit ked ju zoberiem o hodinku skor...ale aj tak sa bojim:(