dobry den chcela by som tu napiat moj pribej lasky lebo mam z toho depresie a cv tych cistejsich momentoch sa uz pytam sama seba ci to nesibe nahodou tak mne .. mam 16r a mam pritela ktory ma 19 .. a s me spolu 8 mesiacov a mam utkvelu predstavu ze laska nemoze byt 8 mesiacov.. mozeme sa este stale milovat aj ked uz sa tak casto nedotykame.. napri ked sme spolu spavali ( cisto len spanok ) niekde v polovici tak sme sice nespali v objati ale bolo tam vjac doktykov... a tak ..stae mam predtavu ze uz ma nemiluje a chce sa so mnou rozsit no proste blbosti .. a ked si to tak premietnem tak odmietol koli mne vratit sa do skoly , nesiel na mesiac do ruska , splha sa ku mne domov rebrikom aby mi dal kvety .. piseme si zamilovane sms .. takto to vyzera ze anio ale moj pocit.. =( moze to by z toho ze uz nevjem co od radosti ?
laska ?zvyk?alebo to sibe mne?
lleilla, to dnesne decka su asi ine:)...strasne skoro zacinaju so vsetkym, ver mi ze ja tiez v 12tich akurat tak babiky a v 15 ved som sa tak hanbila chalanov ze az,.. to som mala ine zaujmy...myslim ze sa nas takychto najde viac
AdamKrt a lleilla myslism ze sa mylite ja mam 15 a myslim ze viem velmi dobre co je laska...a v 16tich to uz nieje hra to uz so normalne vztahy...hry su v 12nastich na zaciatku ked sa este nevie do coho sa ide...a verte ci neverte ja viem velmi dobre co je laska
No to je tak, ked sa deti hraju na lasku.
hej, nevies, co od radosti, tak sa spamataj, lebo este nieco zle z hluposti urobis
akého máš úžasného chlapa