dobry den chcela by som tu napiat moj pribej lasky lebo mam z toho depresie a cv tych cistejsich momentoch sa uz pytam sama seba ci to nesibe nahodou tak mne .. mam 16r a mam pritela ktory ma 19 .. a s me spolu 8 mesiacov a mam utkvelu predstavu ze laska nemoze byt 8 mesiacov.. mozeme sa este stale milovat aj ked uz sa tak casto nedotykame.. napri ked sme spolu spavali ( cisto len spanok ) niekde v polovici tak sme sice nespali v objati ale bolo tam vjac doktykov... a tak ..stae mam predtavu ze uz ma nemiluje a chce sa so mnou rozsit no proste blbosti .. a ked si to tak premietnem tak odmietol koli mne vratit sa do skoly , nesiel na mesiac do ruska , splha sa ku mne domov rebrikom aby mi dal kvety .. piseme si zamilovane sms .. takto to vyzera ze anio ale moj pocit.. =( moze to by z toho ze uz nevjem co od radosti ?
laska ?zvyk?alebo to sibe mne?
No pockaj, pockaj... tebe vydrzala detska laska od 14 rokov....???? a mezdi tym si nemala nikoho ineho ???
a zasluži si niečo ine...vypuštat hlašky že detske lasky vydržia par mesiacov je dost trufale...a dost ma tym nasral lebo moja detska laska od 14 rokov dorastla až do krasneho manželstva ....nech si vyprava ale len za seba a nie za druhych....
lucy2201 Dnes 15:19:
vynimka potvrdzuje pravidlo. Aj aj som bol v tom veku extravazny clovek, vaznejsi nez X krat starsi. Ale sam viem, ze take je len male percento populacie. Statistika nepusti, je to malo pravdepodobne, ale nie uplne nemozne. Preto som v tomto veku ani nikoho nehladal, pretoze som vedel, ze by to nemalo vyznam, ked clovek nema v zivote poriesenych X dalsich otazok....
Aleee cice vy ste teda riadne betarky takto sa navazat do Adama....
prosim ta adam si mysli že za to že ma priatelku tak vie o živote všetko a všetko preskakal.jeho to ešte len čaka...zatial sa može hrat na dokonaleho chlapa bez jedinej chyby ktory uspokoji priatelku aj ked sa mu nechce ale nech ma vela orgazmov za sebou,alebo že sa nekukne po žiadnej inej peknej babe kedže je "zadany" alebo ine hlašky čo tu pustil...
adam nemaš pravdu ja som mala 14 rokov ked som spoznala mojho manžela.on mal vtedy 22rokov a stretaval sa zo 14 ročnou.nie sex v tom nebol takže v tom nebol ani žiaden zakon.tak tu nevrav že lasky z detstva vydržia len par mesiacov pretože ta moja vydržala dodnes a to už mame peknych par ročkov za sebou.sme manželia planujeme babo a sme štastny....
jaja:)03.10.2009 23:58:
prepac, ale vies tak, co su hormony a nie laska v tomto veku. Nier si fyzicky a ani dusevne pripravena na vseto co k tomu patri a tym nemyslim len pozitiva, ale aj negativa. V tomto veku sa len hras na lasku.
Laska je nieco, co sa Ta bude drzat roky, cely zivot. Najst si partnara, partnerku pre celu cestu zivotom. Kolko vydrzal, alebo vydrzi Tvoj vztah ? Mesiac, dva, ci najviac par mesiacov v tomto veku ? A kto je objekt Tvojej lasky ? 15-18 rocny mladik, ktory sa chce pobavit a urcite nie planovat s Tebou buducnost na roky rokuce ? Moze byt niekto dnes este taky naivny, ze v tomto veku mozu vzniknut dlhodobe a kvalitne celozivotne vztahy ? Iste, toto je problem aj v neskorsom veku, ale v tak nizkom veku je to skor vyhra v loterii, ak natrafis na niekoho solidnejsieho. Alebo si to len myslis, ze si takeho nasla a klasicky chlapec tlaci kliny do hlavy.
Vidim to napr. na kolegoch. Maju zeny, ci priatelky, maju deti a dost z nich by si to rozdalo s kazdou krajsou suknou... A to nie su uz v puberte, ale muzi.
ja by brala takého chlapa, ktorý by kvôli mne vyliezol po rebríku a dal mi kvety.. to je také romantické :) buď rada, že ho máš a nevymýšľaj somariny.. a jedna otázka.. to si ako na to prišla, že láska nemôže trvať 8 mesiacov? a čo tie páry, ktoré spolu vydržia celé roky, čo je to potom? :) ale ty si ešte v fáze zamilovanosti, láska prichádza až potom.. ale na to prídeš až budeš staršia a skúsenejšia :)