Týrané psy!!DOSť!!

Príspevok v téme: Týrané psy!!DOSť!!
aaddd

často navštevujem stránku psiadusa.sk alebo utolok.sk atd ...a rozmyslam o tom,ako moze niekto ublizit takemu bezbrannemu tvorovi,napr muu odsrihnut usko,dat plechovku do papule,tahat zo za autom,podpíliť ho,hasiť mu špaky na hlave.Kam ten svet speje?A dneska som sa rozhodla,ze si zoberem jeddneho psíka z útulku a určite to bude najlepsie vec ,co som sa svoj zivot urobila..Tak podme do toho aj vy,budete mat krásneho spoločníka.Alebo aspon nejak pomozte..ci uz financne alebo nejakymi prácami...Nie??SPravme dobry skutok..

mica4

Mail ak budeš chcieť ti dať môžem, ale ja som počítačový antitalent a foto ani neviem ako sa tam dávajú. Registrácia na psiu dušu je bezplatná, a je to úplne jednoduché:-) sú tam baby ako sme my:-)alebo skús stránku www.psysos.sk a tam ti pani petrovičová povie čo a ako, fotky môžeš poslať na jej mail, je tam kontkat a ona ich tam môže dať. Na psej duši sa skús určite zaregistrovať, môžeš sa potom zapájať do rôznych aukcií a pomôcť tak psíkom, aj mačičkám.

aaddd

FOR MICA4:Prosim ta kebyze ti zajtra poslem fotky zavesila by si to na psiu dusu alebo niekde?Lebo ja nie som zaregistrovana ani s tym neviem robit,ak by som ta mohla poprosit.Daj mi nejaky email kde ti ich mozem poslat prosim ta.

mica4

ahoj, ja tiež patrím k záchrancom. Už som psíkov zachránila veľa. Na stránku psej duše chodím pravidelne. je to zlé, strašné, čo sa deje, no bohužiaľ sa to deje a my, čo nás nie je až tak veľa to nezmeníme. Musia sa zmeniť ľudia!!! Pretože ja nepochopím ako môže niekto vyhodiť psa z auta na ulicu, ja by som im urobila to isté. Ak am tu niekto odsúdi, kľudne, no toho kto vyhodí psa napr. z auta, ja by som to tiež vzala do auta a vyhodila ho v nezmámom prostredí priamo na diaľnicu bez možosti návratu domov, bez jedla a vody. Vzala by som mu jeho domov zo dňa na deň..Stretávam sa vo svojom okolí s rôznymi reakciamí ľudí na zácharnu psíkov mačiek z ulice, no hlúpe názory a výsmech ma nezaujíma. Sama mám 3 psov, a tri mačky. Dve sa samé prisťahovali, tretiu som našla pred 2 týždňami v hydrante, má asi 4-5 týždňov. 3 psov- z toho jéden šteňa veľkého bradáča bola zachránemý pre utopením, malý pudel je z ulice, a tretí stredný pudel toho mám 14 rokov a dostala som ho od našich. Predtým som mala kríženca labradora, no bezohľadný vodič mi ho zrazil keď mi na ulici vybehol za mačkou, a ani nepribrzdil. .Takže toľko. Keď nájdem psíka, vezmem ho domov, snažím sa ho umiestbniť. Často i cez fórum psia duša, alebo v spolupráci s veterinárom.
Takže aaaddd presne ťa viem pochopiť. Si skvelý človek určite a máš veľké, obrovské srdce. takýchto ľudí treba viac. Držím palčeky s umiestením, skús i cez psiu dušu v rubrike záujemci o adopciu, alebo cez inzeráty:-)

aaaadd

ASI MÁM NA TO FAKT STASTIE!!!!!!!!!
DNESKA som isla na navstevu ku znamym a pozerám sa ,že kde majú psa.Oni ,ze nevieme a tak...tak som ho isla ,,hladat,, a nasla som ho pred domom v kolni v 6 stupnoch,na mokrej mikine celého špinavého,bez vody,chlpy cez celé oči,a ten strašný smutný piskot...ako ,že ,,JA NECHcEM ZOMRIEť...POMOž MI...,,Tak sa mu snažím pomôcť.Hladám niekoho kto si ho zoberie.Je to nieco medzi yorks. a maltezakom.Malá biela gulka s tmavsím frkaním...je velmi zlaty,mám ho odfoteného.Má 6 mesiacov,je malinký.Není agresívny,ani k mojmu psovi nebol,ani k macke..takze ratam ,ze je to kludas,len chcem svoj domov,som im vravela,nech ho daju spat aspon do vane,a nic nezotrha ani nezaspini,ale oni ,ze nech skape.Je špinavý,chcela som ho umyť,ale potom by mu bola este váčsia zima,tak som sa vykaslala na to,ale ked sa umyje,ostriha tak to bude krásne malé zlaté šteniatko.PROSIM.NACHADZA SA V ZILINE,ALE CASTO CHODIME AJ DO BA,TAKZE BY SA MOZNO DALO DOHODNUT AK BY MAL NIEKTO ZÁUJEM.!!!!!!!!

aaadd

Povzbudzuje ma to aspoň trošku..ale dneska som bola na chate a kĚĎ som tam videla moknúť takého niečo ako fuzáča v chatkárskej oblasti,tak som mu aspoň pohadzála patyk,pohladila a dala spapať tobinovu konzervu..och:(keď sme odchádzali sme sa ho nemohli zbavit..

dedy

aaaddd a ak si vezmes psika z utulku zachranis hned dvoch psov, toho ktoreho si si vzala a toho ktory sa dostane na jeho miesto (na jeho miesto je vzdy plno cakatelov)
a bingham ma pravdu, nesmies to tak brat, nikdy sa neda pomoct vsetkym, ale treba pomoct aspon niektorym
a v utulku sa maju mnohokrat lepsie ako niekde na ulici, alebo pri nejakych narusenych ludoch
urobila si dobry skutok a to sa rata

Carmenita

aadd, tak uz ma chapes,preco som si zobrala dospelu fenku. naozaj,kym tam clovek nevstupi a nepociti bolset na kazdom kusku svojho tela a duse,tak nepochopi. ale nelutuj,keby si si nezobrala to steniatko,teda Tobiho,tak by tak dopadol aj on.zachranila si aspon jedneho!!!