ahojte..mám takýto problém -boľavá mliečna žľaza v prsníku..bola som s tým na vyšetrení,je trocha zväčšená,ale vraj sa nemám obávať a kontrolu mám o 3-6mesiacov...ale čo ma trápi je tá bolesť,bolí ma to asi 9 mesiacov v kuse,za kazdeho pocasia,v noci sa na to budim,ked si lahnem na tu stranu...a doktor mi nic neporadil...nemate niektorá skusenosti,co by pomohlo?nejaky krem alebo nieco?Dakujem
boľavá mliečna žľaza v prsníku
ahojte..ďakujem za odpovede,len neviem,kde zohnať všetky tie doplnky,ale pokúsim sa :)ešte raz ďakujem...a hmmmmm samozrejme,že mi robili sono,doktor povedal,že žľaza je väčšia ako obvykle,ale zatiaľ sa nemám obávať,budeme to sledovať,len k tej bolesti sa mi nevyjadril
robili ti aj ultrazvuk?ci nemas nejake cysty?.a pozor na tesne podprsenky.
z protizapalovych dumbier, curcumin, bromelain, boswelin
Ale zapal nieje lez z nicoho nic, musi nan byt dovod=zamorenie alebo mikrobialna cinnost.
A to nakoniec sa musi priamo adresovat.
Sajfina tam je potrebne riesit zapal zvnutra a aj zvonku. Vnutorne by som odporucala pitie caju z aloe kvetov a liecivych bylin ,aloe dzusu s brusnicami , uzivat extrakt z plodov kustovnice cinskej a sladkeho drievka. Posobi protizalovo.
Na prsnik prikladat obklady z aloe stavy a
propolisu. Nechat posobit 15 minut a potom natierat kremom z aloe v gelovej forme,ktory vdaka aloe lieci aj zapal v tkanive prsnika- mliecnu zlazu.
Viac na maile ak budes mat zaujem o viac
informacii.
ibalgin ti nezaberie na to?ale zasa napchavat sa stale ibalginom neni bohvie čo.mna bolia prsia len pred menštruaciou,vtedy je každy dotyk bolestivy...