boľavá mliečna žľaza v prsníku

Príspevok v téme: boľavá mliečna žľaza v prsníku
sajfina

ahojte..mám takýto problém -boľavá mliečna žľaza v prsníku..bola som s tým na vyšetrení,je trocha zväčšená,ale vraj sa nemám obávať a kontrolu mám o 3-6mesiacov...ale čo ma trápi je tá bolesť,bolí ma to asi 9 mesiacov v kuse,za kazdeho pocasia,v noci sa na to budim,ked si lahnem na tu stranu...a doktor mi nic neporadil...nemate niektorá skusenosti,co by pomohlo?nejaky krem alebo nieco?Dakujem

sajfina

ahojte..ďakujem za odpovede,len neviem,kde zohnať všetky tie doplnky,ale pokúsim sa :)ešte raz ďakujem...a hmmmmm samozrejme,že mi robili sono,doktor povedal,že žľaza je väčšia ako obvykle,ale zatiaľ sa nemám obávať,budeme to sledovať,len k tej bolesti sa mi nevyjadril

RNG

z protizapalovych dumbier, curcumin, bromelain, boswelin
Ale zapal nieje lez z nicoho nic, musi nan byt dovod=zamorenie alebo mikrobialna cinnost.
A to nakoniec sa musi priamo adresovat.

Ivka 1

Sajfina tam je potrebne riesit zapal zvnutra a aj zvonku. Vnutorne by som odporucala pitie caju z aloe kvetov a liecivych bylin ,aloe dzusu s brusnicami , uzivat extrakt z plodov kustovnice cinskej a sladkeho drievka. Posobi protizalovo.
Na prsnik prikladat obklady z aloe stavy a
propolisu. Nechat posobit 15 minut a potom natierat kremom z aloe v gelovej forme,ktory vdaka aloe lieci aj zapal v tkanive prsnika- mliecnu zlazu.
Viac na maile ak budes mat zaujem o viac
informacii.

lucy2201

ibalgin ti nezaberie na to?ale zasa napchavat sa stale ibalginom neni bohvie čo.mna bolia prsia len pred menštruaciou,vtedy je každy dotyk bolestivy...