priatel nechce :(

xxxxxxx

ty si to vobec nepochopila,najdi si seberovneho,preboha.A jeho nechaj v klude dospiet.Vies co by bola sranda,keby si ho nakoniec prinutila,a ostala by si v tom.Urcite by ta uzivil,aj by sa dokonale postaral o rodinu,ved ma 15.A do ktorej chodi,uz je prvacik?

ivca7

podla mna na tom neni nic zvlastne, ze sex este nechce. ved ma este len 15 ! sak to je este decko. sice sa hovori ze chalani mylia len na sex, ale to neznamena, ze sa ho neboja tak isto ako baby ,ked je to prvykrat. myslim si, ze chlapec na to ma este cas. a kludne aj ty ,ved ste spolu len mesiac. ja som sa sice tiez so svojim priatelom vyspala uz po mesiaci chodenia, ale mala som 19 a bol to moj prvy chalan v zivote a som s nim doteraz. takze si myslim, ze kazdy to ma urobit vtedy, ked sa na to sam nejak vnutorne citi.

atoako

milovanie je krasne, ked to chcu obidvaja uz zreli ludia, medzi ktorymi je laska!
ty pises o SEXE a v tom je velky rozdiel. ked chces sex, tak vyjdi na ulicu.

VincentV

inač možno sa hanbí, dovodov može byť viac, malý pipik, absencia ochlepnia(!), uzdička, ale možno ešte nato nemyslí a neskúšal to ani sám, ja som sa v dvanástich hral so supermanom, tak možno mu to ostalo dlhšie lol

katie69:)

ok xxxxxxx kazdy ma na sex svoj nazor nechcem sa tu s tebou hadat.... ale ja nevidim nic nemoalne na tom ked dvaja ludia robia nieco tak krasne

xxxxxxx

dievca spamätaj sa,ved to je este mlady chlapec,a ty by si tiez mala este mysliet na skolu,a nie na sex.Chces ho dostat do problemov?Ty sa nehambis vôbec pytat,ze ta 15 rocny nechce pretiahnut.Byt tvojou matkou,alebo jehou,dam Ti jednu po papuli.

ja neviem ako kedy si atoako dosiel nato ty co s tim robit ale ved 15 je uz preboha dost ....a zase neni az taky beznadejny ako celkom "pritulny" len ked ide do tuheho tak nic z toho .....a zase nestojim nad nim s bicom a nenutim ho do nicoho preboha....len rozmyslam ze cim to je

VincentV

Nič v zlom ale honelnik píše celkom k veci takto uháňať mladé ucho je fakt čudné, deti vačšinou láka to čo nemožu mať a keď ty mu ponúkaš vomak na každej schodzke tak sa nečuduj že o to nemá záujem,jo a sex medzi 15 ročnými ešte NIKDY nedopadol dobre.

atoako

vzhladom na to, ze je to este decko(ten tvoj frajer), tak by si ho mohla zlakat na nejaku plysovu hracku. skus mu ju dat a uvidis, aky bude stastny ... a mozno ta aj pobozka
apropo, on uz vie, ze tam dole, co mu visi, nie je len na piškanie?

ne ze by som neverila tvojmu vkusu a telepatickim vlastnostiam ....ale preco potom somnou chodi ked sa mu nepacim ???? a ostatny nemaju preblem s tim ako vyzeram ;)