Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

priatel nechce :(

lucy2201

juj moja ja myslim že chlapec asi neni na take niečo pripraveny...možno si uvedomuje čo sa može stat čirou nahodou.a ty počkaj ešte par rokov a uvidiš že milovanie bude o to krasnejšie...

xxxxxxx

ale on je este decko,a je to normalne,ze este nechce sex.Len ty to nechces pochopit.Skus si tie odpovede este raz pekne pomaly precitat.Kazdy to odsudzuje,alebo si z teba robi srandu,ako si naivna.Ale ved,aj ty raz dospejes,a potom si na to spomen.Budes sa hambit ako pes.

sajfina

mne ti pripada asi tak,ze ten chlapec,hoci je mladsi,tak ma asi viac rozumu ako ty...vies,zrejme citi,ze v 15 rokoch zacat sexualne zit,je dost skoro a neciti sa byt pripraveny a to je uplne normalne a suhlasim s nazorom,ze ak chces zit sexualne,tak si najdi niekoho,kto je pripraveny takto zit a nemusis riesit na fore,ci sa mu pacis alebo co

katie69:)

niesom pedofil a on nieje decko ... ale ja neviem je to skvely chalan a nechcem sa s nim rozist koli takej blbosti ..,,, ale zase cakat kim bude mat neviem 30 a vy uznate ze uz je normalne mat s nim sex sa mi tiez dvakrat nechce ,.... btw sak sa pochval kedy si mal ty prvy sex ...ved plno chalanou v 15 uz ziju sexualne aktivne :D

VincentV

tak možno je gay a s tebou chodí, len aby to zakryl, ja som mal 15 tiež a šuškou by som v tých rokoch rozhodne nepohrdol, ale možno je len zásadový, boh vie.Dnešnej mladeži stačí counter strike a redtube, zachvíľu už ani sex nebude takým tabu akým býval a stratí všetku svojú zmyselnosť.

este raz preboha ...ja ho nejdem znasilnit ani nic take ....ani ho nenutim ...len ma zaujima ze ci je vobec nnormalne ze nechce sex

americke komixy nema rad skor japonske sakra ale tim to nebude (dufam) ....aspom u neho v izbe som nevidela ziadne plysove hracky ani figurky ...:D ...ale tak neviem preco by sa hanbil sak zase nesom blba ze by som ho vysmiala prebohaa... ale tak mozno sa fakt hanbi ..aale neviem nevravel mi ze je panic tak neviem

fialocka

presne tak katie, netlac ho do sexu, ved ste este taki mladi, mozno ty sa citis byt uz "dospela" ale on ocividne nie... skus sa ho na to opytat.