ako chodim s priatelom uz vyse mesiaca a on sa uplne vyhyba sexu .....a nechapem preco :( ....rozoravala som sa aj z jeho byvalou a ta vravela ze s nou tiez nic nemal tak tomu vobec nechapem :( ...poradte co mam robit pls
priatel nechce sex :(
presne neakeho 36 rocneho ako ja a budes to mat
co si nehladas nejakeho 30tnika nechaj na pokoji mladeho 15rocneho
ale tak ona ma 17 to je uz taka celkom normalna hranica..no chalan ma 15 a ty sa pytas,preco nechce sex? hoci mas 17 ale sprostucka si este stale....
ci v dnesnej dobe to je nejaky specialny ukaz v 15 byt panna/panic?
deti deti..uz cakam kedy sa 10 rocny budu pytat aka je najlepsia poloha!
abca - presne tak ja s tebou suhlasim ale je to nemožné...
ona 17 a on 15..a ty co cakas moja ze neake 15 rocne dieta uz bude chcet sex?? ja neviem kam sa tak skoro ponahlate?? kks sak ja ked som mala tolko rokov este som ani nevedela ako vyzera pipik:DD decka nadrzane radsej sa chodte este s babikami a autickami hrat...ach boze
Heinz-klátil: radsej sa ani nepytaj :D :D..ale tato diskusia je rozbehnuta uz v casti Ostatne a tam sa docitas :D
A koľko máte rokov?
A preco by mal chciet niekto iba po mesiaci sex ? Niekto chce sex napr. iba s takou osobou s ktorou by si vedel predstavit buducnost, rodinu a nie robit to iba tak. A to vsetko s osobou, ktoru DOBRE pozna a to za mesiac vie tak velke gulove o nej...
No keď nechce po mesiaci sex, tak máš vážny problém. Veď to už určite je vážnejší vzťah, takže ......Bože, toto sú problémy!!!! To snáď ani možné nie je!
a hlavne si tu nerob srandu a nezakladaj pseudonicky ....
hahaha