blizi sa moje vyrocie s priatelom a neviem, co mu mam darovat, lebo nemam prachy. Keby som ich mala, tak aj napadov by bolo viac, ale takto... a ked mu nieco vyrobim, vacsinou je to blbost alebo nejaky "objekt",ktory len zabera priestor... ak mate nejake napady na nieco jednoduche, co potesi, hodte ich sem, dakujem za rady :-)
darcek na vyrocie
mne sa páčilo keď sestra dostala diár z officelandu s tým, že jej v ňom manžel zaznačil dátum kedy sa mu zapáčila, kedy jej poslal prvú správu a kedy si dali prvú pusu a prvé rande a také tie len ich veci (: veľmi kreatívne a emotívne
No inak to je pravda, ze chalani su skor na prakticke veci a nie na take, co im budu prachom zapadat :-P a si uplne bez penez? :-P lebo ma napadlo, ze darovat mu salku, na ktorej by bol vas spolocny obrazok...da sa to spravit v roznych fotoshopoch, no ale cosi to aj stoji :-/
alzbee, dakujem za tip, ide vsak o to, ze on je skor taky prakticky clovek a niekolko krat som mu uz dala darcek typu - vysite slniecko. Uz ma toho v izbe naozaj vela. Na stene same malovane obrazky odo mna, na skriniach dalsie cacky, mozno to tricko by slo skor, ale triciek ma on dost :-( my si v podstate na vyrocie davame len take malickosti, takze urcite mu aj teraz chcem dat nejaku malickost, len este neviem, co
Ja som raz vysila (teraz uz) expriatelovi slniecko alebo som mu spravila batikovane tricko...