Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

darcek na vyrocie

Príspevok v téme: darcek na vyrocie
lyzicka

blizi sa moje vyrocie s priatelom a neviem, co mu mam darovat, lebo nemam prachy. Keby som ich mala, tak aj napadov by bolo viac, ale takto... a ked mu nieco vyrobim, vacsinou je to blbost alebo nejaky "objekt",ktory len zabera priestor... ak mate nejake napady na nieco jednoduche, co potesi, hodte ich sem, dakujem za rady :-)

Fraw

mne sa páčilo keď sestra dostala diár z officelandu s tým, že jej v ňom manžel zaznačil dátum kedy sa mu zapáčila, kedy jej poslal prvú správu a kedy si dali prvú pusu a prvé rande a také tie len ich veci (: veľmi kreatívne a emotívne

alzbee

No inak to je pravda, ze chalani su skor na prakticke veci a nie na take, co im budu prachom zapadat :-P a si uplne bez penez? :-P lebo ma napadlo, ze darovat mu salku, na ktorej by bol vas spolocny obrazok...da sa to spravit v roznych fotoshopoch, no ale cosi to aj stoji :-/

lyzicka

alzbee, dakujem za tip, ide vsak o to, ze on je skor taky prakticky clovek a niekolko krat som mu uz dala darcek typu - vysite slniecko. Uz ma toho v izbe naozaj vela. Na stene same malovane obrazky odo mna, na skriniach dalsie cacky, mozno to tricko by slo skor, ale triciek ma on dost :-( my si v podstate na vyrocie davame len take malickosti, takze urcite mu aj teraz chcem dat nejaku malickost, len este neviem, co