no neviem,myslim ze niektore holky to urcite poznaju.s priatelom sme spolu uz par mesiacov a on by uz chcel.Ja sa ale stale bojim. tej bolesti.Mrzi am to hlavne kvoli priatelovi,aj ked povedal ze pocka.Neviete mi s tym nejak pomoct?
strach z prveho sexu...
ja som ziadnu bolest nemala..vsetko je individualne...a dovod je ten, ze sme to skusali na niekolkokrat pomaly, takze ak je partner trpezlivy a plny respektu tak vsetko pojde hladko a prijemne :) ja som mala to stastie mat prveho chlapca, ktory isiel na mna takymto systemom, kde pocit strachu z bolesti u mna upadol a namiesto toho som mala pocit bezpecia a relaxu..
Dolezite je nemysliet na nic take ako je bolest ked si v priamom styku s muzom..Musis sa uvolnit a viest pocitmi. Ak este necitis vzrusenie s priatelom, tak to mas este cas..neunahli sa...
ak sa bojis tak sa neuvolnis ak sa neuvolnis tak sa nevzrusis ak sa nevzrusis tak nezvhlnes ak nezvlhnes tak to bude velmi boliet.. a jedna rada na zaver ..necakaj na orgazmus :)
ale bat sa nemozes do nekonecna
pokial mas strach tak do toho nechod, musis byt presvedcena ty sama o tom, ze to chces a vtedy ti bude vsetko jedno a zabudnes aj na bolest:-) samozrejme ak si uvolnena a chces to tak by ta to vobec nemalo boliet a tiez zalezi od partnera...ale nemusis sa nicoho bat, je to pre teba nove a nevies co ta caka preto mas strach:-)
este nie si pripravena... Ono to pojde aj bez strachu, len vtedy, komu prvemu sa podvolis...
Neboj moja aj ja som mala strach a nakoniec to bol jeden z naj zazitkou v mojom zivote tak sa neboj a chod do toho prajem vela uspechov
co budes robit ked pojdes rodit ?to bude ovela horsie ako nejaky sex moja :)tak sa netras zbytocne ked si este neskusila
Ja si myslím,že ked sa bojís tak este nochod do toho. Uvidíš,že zachvílu prejde ten strach a ty to budes chciet.
Ale ked to ty sama este nechces,tak to nerob
Ahojky.....Ak máš strach tak nie si ešte pripravená..... to je moj názor....a bolesti???, no ak ta poriadne pripraví a správne naladí tak neviem či tu bolest vobec pocítiš....