Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

strach z prveho sexu...

luss

ja som ziadnu bolest nemala..vsetko je individualne...a dovod je ten, ze sme to skusali na niekolkokrat pomaly, takze ak je partner trpezlivy a plny respektu tak vsetko pojde hladko a prijemne :) ja som mala to stastie mat prveho chlapca, ktory isiel na mna takymto systemom, kde pocit strachu z bolesti u mna upadol a namiesto toho som mala pocit bezpecia a relaxu..
Dolezite je nemysliet na nic take ako je bolest ked si v priamom styku s muzom..Musis sa uvolnit a viest pocitmi. Ak este necitis vzrusenie s priatelom, tak to mas este cas..neunahli sa...

kkkkk

ak sa bojis tak sa neuvolnis ak sa neuvolnis tak sa nevzrusis ak sa nevzrusis tak nezvhlnes ak nezvlhnes tak to bude velmi boliet.. a jedna rada na zaver ..necakaj na orgazmus :)

ellyy

pokial mas strach tak do toho nechod, musis byt presvedcena ty sama o tom, ze to chces a vtedy ti bude vsetko jedno a zabudnes aj na bolest:-) samozrejme ak si uvolnena a chces to tak by ta to vobec nemalo boliet a tiez zalezi od partnera...ale nemusis sa nicoho bat, je to pre teba nove a nevies co ta caka preto mas strach:-)

Renčka

Neboj moja aj ja som mala strach a nakoniec to bol jeden z naj zazitkou v mojom zivote tak sa neboj a chod do toho prajem vela uspechov

hzjujz

co budes robit ked pojdes rodit ?to bude ovela horsie ako nejaky sex moja :)tak sa netras zbytocne ked si este neskusila

mirka86

Ja si myslím,že ked sa bojís tak este nochod do toho. Uvidíš,že zachvílu prejde ten strach a ty to budes chciet.
Ale ked to ty sama este nechces,tak to nerob

katkakacka

Ahojky.....Ak máš strach tak nie si ešte pripravená..... to je moj názor....a bolesti???, no ak ta poriadne pripraví a správne naladí tak neviem či tu bolest vobec pocítiš....