caute,chel by som sa spytat ci je to normalne!?ked sme mali prvy sex tak nekrvacala ani ju to nebolelo tak neviem ci som jej prethol panensku blanu a niekedy ked sexujeme tak troska krvaca ale nema menzes, je to normalne???prosim poradte mi!!!
krvacanie pri sexe-uz nie je panna
ahoj beva nemohla by si mi dat na teba nejaky kontakt chcel by som sa ta este nieco popytat???ak by si mohla ,bol by som rad!!!zatial ahoj
haliganda diky za tvoju radu no moja priatelka neberie ziadnu antikoncepciu!!!ty si brala ked si mala tieto problemy???
natalina, tak po prve si mladucka a mas na to cas a po druhe, ti co ta plasia maju pravdu. Priserne to boli a to krvacanie je individualne, niekto viac niekto menej... Dobra rada: pockaj aspon do 17ky!
Dakujem! A fakt nemáš zač! A ak nezabudneš, tak daj vedieť ako to dopadlo, hm? :o)Veľa šťastia!
Zkoušení na lékařské fakultě: "Proč panenská blána už nesroste?" - "Protože už pak na to nemá nikdy čas!
Nemáš zač! A ak sa Ti mám priznať, tak toto čo píšeš ma nenapadlo, no neviem, či je niečo také možné, kedže panenská blana sa tuším nenachádza príliš hlboko v pošve. Ono ked si spomínal, že pri prvom sexe to bolo bez krvácania a objavilo sa to až potom, tak si myslím, že tam skôr pôjde o nejakú inú vec. Je to ťažko takto povedať, lebo ja nie som odborník, ale keby som mala takýto problém, isto by som vo vlastnom záujme zašla za lekárom (tým človek nikdy nič nestratí) Tvoja priateľka aspoň zistí v čom je problém a nebudete sa tým musieť trápíť. No ak niečo zistím, isto sa Ti ešte ozvem, hm? :)