Dnes je to mesiac.. a ja nedokazem zabudnut. Preco musim stale mysliet na cloveka.. kt pre mna tak vela znamenal a stale znamenal? Preco preco preco???? Ako sa zmierit s tym z uz nikdy NEBUDEM sucastou jeho zivota a ani on tou mojou ? Mam 18 a mam pocit ze ma to znici ... Vsetko co robim s myslienkou nanho . Bol mi NEUVERITELNE BLIZKY.. No najviac ma trapi to , ze som nespravila zrejme vsetko to co som mala. Nedavala som mu dostatocne najavo co citim k nemu . boli sme na seba totalne namotaní ..... Pri nom som pochopila co je to mat niekoho skutocne RAd a co je to LASKA...
Uz ho chcem konecne dostat z hlavy.. no nejde to vobec vobec.. Bojim sa Vianoc, Silvestra... Bojim sa tej samoty v sebe ked si uvedomim .. ze na mojom mieste je uz INA.. Preco si casto uvedomime co sme mali az ked to odide a na nas dolahne ta kruta samota??? A vycitky co by bolo keby...Trapi ma aj to ze o nikoho ineho VOBEC NESTOJIM .. lebo vsetkych porovnavam s nim !!! Casto sme planovali co raz este spolu urobime.. a zrazu .. bum . KONIEC VSETKEMU ... Aky ma vlastne vyznam lubit??????? Chcem jeho ...
Ako prestat lutovat to, co nebolo a mohlo byt? Neviem nanho zabudnut
Dobre Aduska a Kitinka v jednej osobe a v dalsej storocnej teme
Keď to už nemôže byť on, tak potom ti osud raz pošle do cesty niekoho, kto je mu podobný v tom, čo ťa na ňom najviac priťahovalo. Len musíš tomu veriť :)
jednoduch-zacat zit tu a teraz a spravit vsetko preto aby sme mali krasnu buducnost
vsetci ste tu stastivci ... ja si nicim zivot uz 15 rokov
Všetci negatívni? Realita žeby? Ale pridám svoju trošku. Zamilovanosť a láska nikdy nebude to isté. Zamilovanosť ako šialený plameň, ktorý spaľuje, pocit, ktorý berie dych a robí z človeka blázna je nejaký ten svetelný rok vzdialený láske, vyrovnanému citu, ktorý pokojne hreje aj po rokoch, často až do dôchodku:). Prajem každému, aby zažil oboje a nepomýlil sa.
Toto nie je z mojej hlavy takto raz prispel do témy: "Navždy máš špeciálne miesto v mojom srdci". Jeden múdry človek.
Je to veľmi múdre,tak som si to dala medzi obľúbené. Tiež nemám toho, ktorého som chcela, ale som rada, že som ho mohla stretnúť a ten hrejivý pocit mi určite zostane navždy.
ja lutujem uz 5 rokov a pochybujem ze niekedy prestanem
Tiež som nato myslel asi 6 rokov a potom sa to stalo nevedomou súčasťou viem, že práve tak to má byť vo mne.
no ja asi zachvilu tiez budem patrit k vam...moj vztah sa ruca:(
ja to lutujem uz 6 rokov :(