Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

supišto DIETA

Príspevok v téme: supišto DIETA
tarajka

Táto diéta Vám pomôže prečistiť Váš organizmus a zbaviť sa nadbytočných kilogramov. Na prečistenie organizmu je potrebné držať túto diétu dva týždne. Ak chcete pomocou nej najmä schudnúť, dodržiavajte ju dva týždne, potom nasleduje jeden týždeň pauza a znovu dva týždne diéta. Ak presne dodržíte pravidlá, schudnete za dva týždne 8-9 kilogramov (podľa rezerv), v tele sa uskutoční zmena látkovej výmeny a ďalšie 3 roky nepriberiete.
Pravidlá:
- je nutné vynechať cukor, soľ a alkohol. Namiesto cukru je možné použiť umelé sladilo.
- použítajte minimum oleja.
- nezamieňajte obed s večerou

1.deň PONDELOK

RAŇAJKY: čierna káva
OBED: 2 vajcia natvrdo, 2 paradajky, 1 celozrnný rožok
VEČERA: 1 prírodný rezeň kurací/morčací, hlávkový šalát, veľa jablkového octu
NÁPOJE: 2-3 litre minerálky, 1 šálka žihľavového čaju

2.deň UTOROK

RAŇAJKY: káva s trochou mlieka, 1 celozrnný rožok
OBED: 1 prírodný rezeň kurací/morčací, hlávkový šalát, veľa jablkového octu
VEČERA: 1 veľký ananás, 1 nízkotučný jogurt
NÁPOJE: 2-3 litre minerálky, 1 šálka žihľavového čaju, 1 šálka čaju ALMADEN

3.deň STREDA

OBED: 2 vajcia natvrdo, 1 konzerva tuniaka bez oleja, 1 celozrnný
VEČERA: 10 dkg šunky kuracej/morčacej, 2 paradajky

4.deň ŠTVRTOK

RAŇAJKY: káva, 1 celozrnný rožok
OBED: 1 prírodný rezeň kurací/morčací, hlávkový šalát, veľa jablkového octu
VEČERA: zemiaky s kôprom alebo petržlenovou vňaťou, uhorkový šalát

5.deň PIATOK

OBED:
2 paradajky, 1 celozrnný rožok
a.) 1 konzerva tuniaka bez oleja, hlávkový šalát, jablkový ocot
b.) dusená ryba, uhorkový šalát
VEČERA: 20 dkg šunky kuracej/morčacej, ovocie (okrem banánov)

6.deň SOBOTA

RAŇAJKY: čaj s citrónom
OBED: 2 vajcia natvrdo, 2 paradajky, 1 celozrnný rožok
VEČERA: čokoľvek, v akomkoľvek množstve (ale netreba preháňať :-)

7.deň NEDEĽA

OBED: 1/2 grilovaného kurčaťa, hlávkový šalát, veľa jablkového octu
VEČERA: 2 špargle (varené), 2 paradajky, 1 celozrnný rožok, ovocie (okrem banánov)

janulka777

ludia a co takto sa hybat a jest vyvazenu stravu?? nie, vsetci su lenivi spravit 3x tyzdenne nieco pre svoje zdravie formou pohybu, ale radsej budu ranajkovat ciernu kavu. UVEDOMTE SA A NETRAPTE SVOJE TELO!!!

nototo

neverim na takéto blbosti, može to pomože schudnut ale akonáhle začne človek jest normálne priberie. a načo mi je taká dieta? Ved ked chcem schudnut, tak natrvalo. A prečistenie je tiež zhodenie kil na pár dni.
Viete vobec, kolko všelijakých jedálničkov existuje??? taký na schudnutie, taký na prečistenie, no kto to kedy vymyslel. Ved pre každého je dobre niečo ine.
A okrem toho pri prečisťovaní organizmu sa káva nemá piť, ale iba čaje a voda.

tarajka

v pohode n amiesto kávy môžeš kludne čaj a nemusi byť ani čierny....

Ja tuto dietu držím piaty deň a poviem vám stiahol sa mi žaludok...tak ani nemám obavu z toho sobotňajšieho čaju s citrónom :o).

Ja to taká akútna dieta keď potrebujete schudnúť rychlo...ale pozor potom sa krotte lebo potom bude JOJO EFEKT.
Ja potrebujem rýchlo schudnuť a už mám na to iba mesiac...viem nie je to zdravé, ale potom som rozhodnutá že už nezačnem hltať a ešte som aj cvičiť začala.

Myslela som si že mi bude zle od hladu keď som ten rozpis videla, ale vôbec....
ešte mám aj viac enrgie :o)

Priznám sa trošku si to prispôsobujem...napríklad nenavidim obyčajný tuniak vo vlastnej šťave a na ten drahý rio mare či ako sa to píše nemám ... tak si kupujem exotik tuniak so zeleninou v tescu je super....no takže sa nedržím na 100% v rozpise ale snažim sa :o)))))))

V nedeľu sa budem vážiť potom vám napíšem... :oD

Petuska B

Celkom ma pobavila informácia že v Sobotu na raňajky si mám dať iba čaj s citrónom, hladná by som bola ako čenkové deti a nič by som neurobila, lebo z čoho akože máš mať energiu na celý deň? Z čaju s citrónom??? Nevidím tam žiadnu polievku a bez tej by som ja osobne neprežila.

Petuska B

petasp kávu nahraď zeleným čajom. Chvíľu telu bude síce trvať kým si zvykne, ale časom ti káva už ani na chuť nepôjde.
Súhlasím so sosaso - diéty sú na nič. treba zmeniť životosprávu. Vy všetky baby robíte chybu v jednom, zameriavate sa na nadváhu, ale to je iba príznak, nie problém, problém je v zdraví. Zamerajte sa na zdravie, zmeňte stravu za zdravú a ani nebudete vedieť ako stratíte nadbytočné kilá a hlavne vás už nikdy nebudú trápiť, už nikdy nebudete musieť držať diétu. Vy robíte strašnú chybu, diéta je ako paralen na teplotu, síce vám ju zrazí na požadovanú hodnotu, ale teplota nie je choroba, teplota je iba príznak, že niečo s telom nie je v poriadku a keď nevyriešite základný problém vždy sa vám tá teplota nakoniec vráti. Je to boj s veternými mlynmi, lebo idete iba po povrchu. Nemám rada diéty, jesť treba vtedy keď ste hladné a to na čo máte chuť- samozrejme zameniť to za zdravší variant. Určite niekedy zhrešíte, ale postupne svoje prehrešky úplne vynecháte, pretože zistíte veľmi rýchlo čo vám robí dobre a čo nie, a na čo robiť - jesť niečo čo mi nerobí dobre?

katka 1111

dieta je možno účinná ale nič pre mňa, bolo by pre mňa trápenie jesť to na čo práve v ten deň nemám chuť....ale statným držím palec :)

sosaso

Ja osobne by som nahradila tú čiernu kávu čiernym čajom.. oboje je hnusné :-)

Ale byť Vami, vykašlem sa na všetky tieto "zaručené" diéty a celkovo zmením životný štýl..

Ale držím palec..