ahojte babulky, nikdy som na tejto vystave nebola a tento rok sa chystam-co mozem ocakavat od tejto vystavy ? ktore z vas sa zucastnili minulych rocnikov a ako bolo?
Inter Beuty 2009
Jasne ze tam sa kupuju vstupenky, ja som ich dostavala skor, kedze som robila na zivnost v salone krasy :) Tak potom tam sa dozvies aj o programe.
zatial nie, a chystam sa tam zajtra ... zatial :) vstupenku budem kupovat na mieste.aspon myslim-ci sa daju aj niekde v predpredaji?
A nemas vstupenku? Tusim tam je aj rozpis programov na jednotlive dni..
Presne tak, konaju sa tam aj rozne sutaze, kde sa prezentuju ucesy, extravagantny make-up, oblecenie, potom su tam ukazky ucesovej tvorby real-time, a naozaj tam mas siroky vyber sminkov aj vselijakych prkotin :)
presne to posledne, nakupit nejake sminky, pokukat kozmeticke novinky :) , pripadne robia tam aj nejaku show v zmysle ucesy, make-up,nehty?
Zalezi od toho ze co potrebujes. Interbeauty je hlavne pre majitelov salonov krasy, ci wellness studii, ci zivnostnikov. Ale aj pre beznych ludi, len tak si nakupit nejaku kozmetiku, sminky, pricesky, za prijatelnu cenu :)