Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pohlavný styk po 3-tý krat a stále ju to boli :-(

Príspevok v téme: pohlavný styk po 3-tý krat a stále ju to boli :-(
peterZBA

Dobrý den..prosim Vás mohli by ste mi poradit?..mám 18rokov moja frajerka 17 a po dlhéj dobe čo sme spolu sme sa dali že skusime sex lebo sa hrozne lubime...lenže prvý krat krásne, romantika..filmik bozkávanie...a bolelo ju to neskutočne...o 3 dni že skusime zas...to som už asi aj Panensku blanu pretrhol lebo týždnen potom krvácala stále....bolelo ju to hrozne...napisala mi že milujé ma hrozne ale že sex už nechce ak ju to bude takto bolieť aj ďalej...tak som z toho zufalý...minule som skusil len prstami že či jej nespravim dobre ale že ju to bolelo aj tak ale zo začiatku že jej to bolo prijemne...a teraz je tomu skoro mesiac už čo sme nemali styk...a chcem to skusiť 3 krať...len už chcém aby si to to troška užila...poraĎte mi niečo:-( prosím prosím prosím...

polnoc

ja mam napriklad bolesti doteraz uz menej a to nie som zaciatocnicka alemozno pre to ze to nie je pravidelne ... prve razy boli utrpenie ale potom som si zvykla na tu bolest a uz to bolo prijemnejsie a teraz uz to prijemnejsie predci tu bolest takze v pohode .. len podla mna by si sa jej mal poriadne venovat nech je vzrusena a potom to pojde pomalinky ale musis byt trpezlivy a netlacit na nu nech to sama chce

peterZBA

sodok: haha ale tak ako ju to prešlo? či si len musela nato zvyknuť čičo? povéédz mi to:D.....................a ešte jedna otázka že ked som skusil ftedy 2 krat za sebou teda 2 dni posebe a potom mesiac pauzu aa potom 3 krat zase..tak to nebol problem že sa zase stiahla ? a preto ju to boli ? či čo ? :( božé zufalý som už z toho :(

sodok

To je jednoduche, ako som uz spominal, mal som jednu, co ju to bolelo asi dva mesiace a to sme to skusali skoro kazde dva dni, niekedy tri... uz som to chcel vzdat a dat sa na cestu celibatu...ale po dvoch mesiacoch zrazu, ze ju to vooobec neboli a miestami som mal pocit, ze sa z nej stava nymfa :D...