90dňovka od 2. 10. :)

miumiu

no ja vesmir asi tiez nepocuvnem a zacat mozem od pondelka, dovtedy ale musim byt pod ovela horsou dietou :(( suchare mi uz idu hore krkom...mam 24 a ty?

haluz13

no vesmir nepocuvame :D..kedy predpokladas, ze budes vyliecena?...ja planujem od stvrtku zacat..inac mozem sa spytat kolko mas rokov?

haluz13

joj..tak to ma mrzi tak to skoro vyliec..ja mam zasa normalnu chripku a je mi na umretie..cize na dietu ani nemyslim..ale fakt zacinam ako sa vyzdraviem

miumiu

ahojte kocky, no tak ja som objedena az strach...to sa mi casto nestava a tak teraz ochkam a achkam a normalne sa tesim na pondelok...

haluz13

aj upravenie zivotospravy je urcity druh obmedzovania sa..cize stale sa to da nazvat len dieta...mas pravdu miumiu..a nechapem ludi co sa do toho staraju...ved je to predsa kazdeho volba ci bude drzat dietu alebo nie...

miumiu

haluz13 schudla vdaka delenej strave, nedelial si dni,a le delila iba stravua dodrziavala odstupy, ale snazila sa vtedy a naucila sa jest, ak teraz obcas priberie, tak opat sprisni nacas rezim a ide to dolu, ma fakt vydrz, co som po nej bohuzial asi nezdedila :(
Zlato: kazdy iny rezim ako ten na ktory je clovek zvyknuty, nazyva chudnucio dieta. Je jedno, ci ide o delenu stravu, alebo "zdrave" stravovanie, vzdy si to ten clovek nazve "dieta". A pravdou je, ze ak chce clovek schudnut, tak nestaci sa iba zdravo stravovat, viem to, ja jem naozaj zdravo,a le vahu si len drzim, obcas priberiem. Ak chcem schudnut, tak treba dietu, zdoraznujem, ze pohybu ma dost.