Ahojte, chcem sa spýtať ako vám pomohol len tento peeling??? Pomohol na akné alebo čierne bodky? A akú pleť po ňom máte? ďakujem za odpovede. A ak, tak ktorý z tejto rady ešte výrobok pomohol a na čo, diky moc.
Garnier Pure Active - Peeling proti čiernym bodkám
Veeeľmi zle.Vysušuje,je dráždivý ..oveľa lepšie sú prírodné nedráždivé výrobky.Ja som prešiel na DADO SENS purifying care (na odporucenie kozmeticky)..mal som aknoznu pleť a zaroveň bola citliva a rozdrazdena z garnieru podobnej kozmetiky.No neverili by ste ale uplne sa mi to dalo dokopy..skuste na bioskin.sk narusesus abo domovsku stranku
Zdravím. Tiež som si teraz kupil tento gél proti čiernym bodkam. Chcem sa opýtať ako dlho si ho mam nechať na tvári. Na obale píšu že sa zmení na bielu penu no stále je to len gél....ako to používate vy? Ďakujem za odpoveď.
Ja osobne mám s tou kozmetikou dobre skúsenosti. Mám čistiaci gél, krém a peeling. Sú fakt super, okrem malých nedokonalosti mám tvár fakt úžasnú :) Určite pôsobia silnejšie, ak používate všetko spolu :P
neodporučam na zmiešanu alebo suchšiu pleť lebo strašne vysušuje a mne sa veľmi nezda že by pomahal na čirne bodky skor nie ako ano
primerane cene
nijako :)
Cierne bodky sa trochu zredukovali, plet je hladsia, ale od dokonalosti ma daleko. Ale napriek tomu, nic lepsie som este nenasla. Mam k tomu aj krem.
ahoj, ja mam ten gel cistiaci z tejto rady a co ja viem, podla mna vyrobok ako kazdy iny, nic specialne, urcite necakaj zazraky od neho.. ale tak fajn to osviezi, len treba tvar potom nakremovat lebo ja mam pocit ze ju mam velmi suchu po umyti tym gelom..