hladám búdlavú vrbu :-)

Príspevok v téme: hladám búdlavú vrbu :-)
kvetinka20

ahojte mamičky alebo budúce mamičky. V prvom rade by som chcela povedať, že aj ja už patrím medzi vás budúce mamičky :-) Som v 20. týždni tehotenstva. Veľmi sa z toho teším, že som tehotná a že budem mať dieťatko. Už sa neviem dočkať kedy ho budem držať v náručí. Len by som potrebovala niekoho, s kým by som si mohla pokecať o tých ,,tehotenských veciach". Lebo nemám nikoho koho by som sa to mohla spýtať, lebo kamarátky by mi nevedeli poradiť. A ja mám občas veela otázok, a niekedy možno aj dosť hlúpych, ale tak, je to pre mna nové a ja by som chcela vedieť naozaj všetko :-) tak keby som tu našla niekoho kto sa so mnou podelí o radosť a bude so mnou zdielať tie moje hlúúúpučké otázky a poradí mi, tak budem veeelmi rada :-)
tak prvá otázka, čo ma napadla, je, že kolko by som mala pribrať, kedže som v 20.tt a zatial som pribrala len 3 kilá.

potom, že už som začala cítiť pohyby dieťatka, no niekedy ich necítim dosť dlhú dobu, či je to normálne.

noo a ešte by ma zaujímalo, kde robia 4d ultrazvuk, lebo som dnes bola, na normálnom a nepovedali mi čo čakám, aj ked je to jedno, ale tak chcela by som vedieť :-) som počula, že robia v hlohovci, máte s tým niekto skúsenosti???

nooo tak to by bolo zatial všetko, ale nebojte sa, mna každú chvílu napadne nejaká otázka, tak ju sem napííšem. Dúfam, že sa nájde niekto kto mi odpovie. Zatial veeeeľmi pekne Ďakujem :-)

pusinka3112

Dúfam som ti napísala všetko čo si chcela vediet kebyže ešte chceš niečo vedieť kľudne napíš.a ďakujem a aj ja ti prajem aby bolo bábo zdravé.no ja budem mať o niečo skor.v decembri 23 mám termín.

pusinka3112

ano treba sa objednať číslo je 033/ 742 5937.sestrička sa ťa opýta v ktorom si týždni a dohodnete termín mne ponúkla ale štyri mohla som si vybrať. najideálnejšie je od 18 do 26 týždňa.ja som bola v 22týždni.ja som sa objednala na nedelu platila som 45eur. prebieha to asi tak že tam dojdeš doktor ti povie aby si si vybrala hudbu ako podklad na dvd.má tam strašne vela cdčiek.a je to ako normálne sono.robia tam dvaja otec a syn keď som tam bola ja tak tam bol syn strašne zlatý bol.trvalo to cca 35-40min.a hej mám aj dvd aj fotky. a doktor sa volá Brešťanský

kvetinka20

pusinka3112 jeeeej tak aj ty budeš maminka :-) gratulujem, nech je bábo zdravé.... noo ty ho budeš mať ale skôr :-)) dobre, tak chcela by som vedieť, či sa tam treba objednať, do toho Hlohovca, na akom čísle, a kedy môžem, či môžem aj v 20.tt.... ako to tam prebieha a kolko sa platí... dakujeeeeeem pekne..a ozaj, máš aj cd s fotkami bábätka??? :-))

pusinka3112

ja som bola na 4d ultrazvuku v Hlohovci teraz v auguste. neviem čo by si o tom chcela vedieť takže kľudne sa pýtaj odpoviem na všetko:)ja som teraz v 29týždni a tiež mám koooopu otázok lebo to bude naše prvé babetko ale sa naň strašne tešíme a už teraz ho lúbime.

msaj

si presne v polovici tehotenstva teda 4,5 mesiaca, tie 3kg ti nateraz stačí, osobne som pribrala 2x10kg a 1x17kg, je to individuálne

kvetinka20

dakujeeem, a ešte by som sa chcela spýtať, že ked som v 20.tt...tak v kolkátom som mesiaci???, lebo všade je to inak...v 5tom či 4tom?? dakujem

jajka001_

myslim ze je este velmi skoro na urcenie pohlavia, a aj tak sa mozu mylit :)
pohyby nemusia byt stale, babenko aj spinka, a zalezi aj od povahy, ci je kludnejsie
hlavne ze sa hybe, v priebehu 24 hodin
a kolko pribrat , to je individualne, minimalne asi tych 7, 8 kil, co je vaha dietata plus plodova voda plus placenta, bezne je aj 15, ja som rovnych 20 :) ale neboj pojde to zas dole