ahojte mamičky alebo budúce mamičky. V prvom rade by som chcela povedať, že aj ja už patrím medzi vás budúce mamičky :-) Som v 20. týždni tehotenstva. Veľmi sa z toho teším, že som tehotná a že budem mať dieťatko. Už sa neviem dočkať kedy ho budem držať v náručí. Len by som potrebovala niekoho, s kým by som si mohla pokecať o tých ,,tehotenských veciach". Lebo nemám nikoho koho by som sa to mohla spýtať, lebo kamarátky by mi nevedeli poradiť. A ja mám občas veela otázok, a niekedy možno aj dosť hlúpych, ale tak, je to pre mna nové a ja by som chcela vedieť naozaj všetko :-) tak keby som tu našla niekoho kto sa so mnou podelí o radosť a bude so mnou zdielať tie moje hlúúúpučké otázky a poradí mi, tak budem veeelmi rada :-)
tak prvá otázka, čo ma napadla, je, že kolko by som mala pribrať, kedže som v 20.tt a zatial som pribrala len 3 kilá.
potom, že už som začala cítiť pohyby dieťatka, no niekedy ich necítim dosť dlhú dobu, či je to normálne.
noo a ešte by ma zaujímalo, kde robia 4d ultrazvuk, lebo som dnes bola, na normálnom a nepovedali mi čo čakám, aj ked je to jedno, ale tak chcela by som vedieť :-) som počula, že robia v hlohovci, máte s tým niekto skúsenosti???
nooo tak to by bolo zatial všetko, ale nebojte sa, mna každú chvílu napadne nejaká otázka, tak ju sem napííšem. Dúfam, že sa nájde niekto kto mi odpovie. Zatial veeeeľmi pekne Ďakujem :-)