Dobry den, chcela by som sa spytat...ze vy tu stale pisete, ze ak chce niekto schudnut, tak ma zmenit jedalnicek..a ze cvicenim nabera svaly...chcela bvy som sa teda spytat, ako to myslite, ze by som si zmenila jedalnicek...a nic nerobila...??...alebo tie aerobne cvicenia su potrebne k zhadzovaniu vahy...a celkovemu chudnutiu??..pretoze neverim, ze ked si niekto zmeni jedalnicek a sedi na zadku tak schudne...;)
prosim, skuste mi to nejako objasnit:))
Dakujem
jest a...cvicit??
zmena jedalnicka zmeni aj metabolizmus, ak sa robi spravne, tak ho urychli, cize aj v klude spalujes viac
takze aj pri sedeni na zadku sa mozu spalit nejake kalorie navyse
ale samozrejme, moc ucinne to nebude, bez cvicenia by to slo velmi pomaly
aj posilovanim sa da spalit tuk, ak zaradis kruhovy trening - ale to je vlastne forma aerobneho cvicenia so zatazou
posilnovna alebo akekolvek posilovanie je nevhodne ..ak 100kilova zena zacne cvicit nebude sa jej spalovat sadlo ale zacnu jej pod tou slaninou rast svaly takze to sa neodporuca v ziadnom pripade naopak ...beh bicyklovanie ,prechadzky a rychl;a chodza palia slaninu napr....ak mas 80kg.zacnes chodzou kym neschudnes na 75...pokracujes rychlou chodzou do 68kg....beh do 58kg tuto vahu si drzis a zaroven zavcinas posilobvat ppritom 2 krat do tyzdna beh 2 krat posilka...nikdy nekombinovat