Ahojte,
chcela by sa spytat tych, co drzali tuto dietu a pomohla im na kvasinky, co presne sa moze a nesmie jest a odkial si zadovazili tie doplnky, ktore su k tomu potrebne. mam o tom nejake informacie, ale potrebovala by som to vcelku a od niekoho kto to drzal a pomohlo mu to...
dakujem za kazdu radu :)
Kandidova dieta
lll, mlieko je dobra potrava pre kandidu, hlavne sladke.Takze to je velmi zly vyber.
Uz prirodne nesladene joguty su o daco vhodnejsie, hoci ziadne kvasene produkty sa radsej neodoporucaju pri boji s kvasnymi infekciami, co candida je.
ja som mala veeeelky problem s kvasinkami a stacilo mi vynechanie resp. obmedzenie cukru. kedze nie som zastanca nejakych diet, tak som skor zvolila sposob "pozorovania sa" zapisovala som si co som ten den zjedla aby som vedela co mi nerobi dobre v pripade ze by sa mi vratili kvasinky. ale hlavny je urcite ten cukor, tym sa tie potvorky zivia takze preto je taky rizikovy. a este pomimo stravy je dolezite nebyt v strese, lebo vtedy je cele telo v nerovnovahe a je nachylnejsie na vsetky choroby.
drzim palce :)
ahoj. tak ja ju drzim uz druhy tyzden a pomaha mi. mozes jest len mlieko, vsetky druhy masa, zeleninu a vajicka. nesmies ziadne jedla z muky a nic co obsahuje cukor. drzim palce:)