Caute mam 24 rokov a stale mam krive zuby pretoze som nikdy nenosil strojcek a teraz toho aaj dost lutujem :\\\\\\\'(
Neviete ci sa to da u modernych zubarov nejako spravit ? A kolko by to cca stalo ?
Ide o predne 2 horne zuby jeden mam vykriveny zhruba o 45 % dopredu a ten druhy mi ide trosku do boku :(
Krive zuby
Ja som na strojček nemala peniaze a tak som nahovorila - uprosila jednu doktorku (žiadny doktor mi to nechcel urobiť), aby mi zbrúsila zdravé zuby až po koreň a nasadila keramické korunky. Viem, je to blbosť vzdať sa zdravých zubov a nikomu to neodporúčam, ale ten pocit z rovných zubov a krásneho úsmevu je krásny a neľutujem. Dodalo mi to sebavedomie a zbavilo komplexov, pretože som z krivých zubov mala neuveriteľné komplexy. Bolo to ale moje rozhodnutie, vedela som o rizikách aj iných možnostiach, zvolila som si túto, nie najlepšiu, ale ako hovorím - neľutujem.
Ahoj, jasne, ze mozes nosit fixny strojcek aj v tvojom veku..neni na tom nic zle, akurat ako ti uz pisali, tak si to budes musiet hradit vsetko sam, kedze poistovne hradia fixne aparaty iba do 18-tky. Mne ho davali pred rokom dolu, teraz mam 24 a vobec nelutujem, ze som sa na tuto vec dala..este rok si ponosim nocny, ale tak za vysledok to stalo..vyslo ma to na 48 000 zatial...
strojcek! V dnesnej dobe je to uplne normalne