Rozpada sa mi vztah..Pomoooc..PROSIIIIIM

Príspevok v téme: Rozpada sa mi vztah..Pomoooc..PROSIIIIIM
oriesok

Prosim poradte mi.S priatelom sme spolu skoro tri roky a dnes sme sa skoro rozisli..Velmi ho lubim,ale v poslednej dobe sa akosi stale hadame pre hluposti a akosi som uvazovala ze aj ked ho mam rada ci ma zmysel aby sme boli spolu lebo sme iplne rozdielni..Vadi mi ze v poslednom case nejako prislis oslavoval s kamosmi a chodil opity ( a ja to neznasam) a stale mi sluboval ze sa to uz nestane..akosi aj to sa nad tym podpisalo a aj to ze priatel je maniak na sport v telke a nie je s nim mozna dohoda a mna naopak sport v telke vyslovene nebavi..Dnes sme sa velmi pohadali kvoli hluposti a skoncilo to vycitkami o vsetkom moznom a zhodli sme sa ze aj ked sa lubime,nevieme ci ma zmysel aby sme boli spolu..Ja som mu povedala ze uz ho tak nelubim a on mne tiez a ze nevie ci chce byt som mnou.. Napokon sa to nejako zahralo do outu..ale citim ze sa stracame..Je mi z toho nanic..velmi ho lubim a nechcem ho stratit..Poradte mi prosim co robit..ako zachranit nas vztah..Dakujem vsetkym moc..

ethel

no nechcem ti zle radiť,ale ak sa hádate už teraz, to nemá zmysel osať spolu(celý život).To sa ťažko radí, aj tak si urobíš po svojom.Predpokladám,že máte do 30.Muži v tomto veku potrebujú zábavu,kamarátov a hlavne si musia dokazovať,že sú ešte k "mání".Môžeš robiť čo chceš, nič nezmôžeš.Jediná rada:buď sa rozídeš(mužov je stále dosť),alebo vydrž do 40.Hlúpe,ja viem, ale pokial on ešte nedospel k tomu, že si to jediné, musíš buď čakať,alebo si zložiť ružové okuliare a ísť ďalej.A možno raz pochopí,keď ťa stratí..Možno ale ty skôr pochopíš, že si strácala čas!Hlavu hore a uvedom si kto si a čo znamenáš!A prajem len to najlepšie.

clementinka

tak ked ho lubis...tak naco si mu povedala ze ho uz tak nelubis..inak 3 roky su dost...ale prosto ked s nim neces byt tak odid...alebo ces prezit zivot s osobou ktoru nemilujes?? a ked chodi stale oslavovat s kamosmi a naspat ozraty...no to pak bude ako o par rokov??? myslim ze by si sa na nho mala vykaslat vztah nie je o trapeni, naco sa zbytocne trapit =) tak porozmyslaj =)

adelkat

ahoj, pokial ho naozaj lubis a chces byt s nim, sprav vsetko preto, aby sa to dalo naspat dokopy. opat navod rozhovor na tuto temu, ale pozvedz mu, ze si si uvedomila, ze ho velmi lubis. ze je xyz veci, ktore na nom nemas rada, ale ze su urcite aj take, ktore nema na tebe rad aj on. Ale ze je 1000x viac veci, pre ktore ho milujes, a preto ti stoji za to byt s nim. Spytaj sa ho, ci aj on ma viac veci na tebe, pre ktore chce byt s tebou ako tie, pre ktore s tebou byt nechce.... musi sam v sebe prehodnotit, co k tebe citi, daj mu cas. pokial zhodnotite, ze chcete byt este stale spolu obaja, tak sa dohodnite na urcitych pravidlach. Vztah je o kompromisoch, tak sa dohodnite, kto v com ustupy tak, aby ste boli obaja spokojny :) no a pokial ani to nepomoze, vtedy budes vediet, ze laska nestaci..... to je moj nazor :)