Už asi 2 týždne mám v ústach take jako keby vyvýšeniny na podnebi pri hornych zuboch nie na dasne ale na podnebí. Stále musim do toho stuchať jazykom alebo prstom lebo mi to dost vadi aj ked to neni velke.. ale citala som na internete že to može byt rakovina ... bola som u doktorky ta sa nato pozrela a povedala že suto afty že to neni nic vážne..ale mna to ani neboli len je to take nprijemne dala mi nejake probioticke kvapky a ja neviem ci tomu mozem verit... ešte predtym som mala na jazyku bolavu žabu lebo ako sato vola potom to zmyzlo a spravilo s ami toto anechce to zmiznut.. doktorka povedala ze je to infekčné a nič važne .... ale ako to može tak s istotou vediet ked ma neposlala ani na žiadne ine vyšetrnie ci to nie je rakovina ? .. ja neviem nikdy som nič take v ustach nemalaa povedala že to može byt zo stravy orechy cokolada pod ale ja som nikdy nato alergicka nebola.. tak teraz neviem .. a te vyvvyseninky su dve a jak keby tvorili dve koliečka jedno mensie a jedno vacsie ..to sami nezda ako afty.. :((... prosim poradteco mam robit
Bojím sa .. poradte mi :((
No u obvodnej som bola a ta je taka že dost lahostajná sami zdá .. nepytala sa ani či ma to bolí ani ako dlho to tam mam ... ja som jej len povedala že dva tyzdne ani by sa nepytala.aona že jeto infekčne že to sa ťažsie hojí ..len jasom ešte vtedy nevedela co su afty az doma na nete ked som prisla som si precitala že afty bolia ..a rakovinove vyrastky nie :((.. takže určite pojdem k tomu zubárovi radšej
bola si u obvodnej lekárky, alebo u zubára? 2 týždne je dosť dlhá doba, ak to nie je na ústupe, tak vyhľadaj ešte raz lekára. (Teraz opačne, nie toho čo si navštívila). Mne dosť pomáha na ústnu dutinu Aloe vera, gel, alebo šťava, to je jedno, čo mám práve doma. A tiež je dobrý Herbadent, ale ten dosť štípe.
Nikdy nemysli na najhoršie, ako ťa môže napadnúť slovo rakovina. Nikdy to slovo nevyslovuj, neprivolávaj to na seba.