caute, posledne dni, no nie posledne dni ale asi tak 2 mesiace ma pobolievaju zuby ale to nieje nic, idem si vecer lahnut ze idem spat no o 10 minut ma brutalne zacnu boliet zuby neviem ci vsetky ale je to nevydrzatelne proste taka bolest ako keby mi bez injekcie trhali zub proste zacne to nevinne a boli ma potom aj polka hlavy a niekedy je to take silne ze ma to boli ked dycham a to stale hovorim o noci len, cez den ma takto zuby nebolia, sice neskusal som cez den spat ale tak nebolia ma tak ako v noci ked chcem oddychnut a vyspat sa.uz som 2 mesiace nespal poriadne, stale nejakou nahodou zaspim okolo 6 rano.zaujimave natom je to ze to zacne boliet ked idem spat, ked lezim zacne to boliet no ked vstanem z postele prestane to, viem ze to pride niekomu smiesne ale dost trpim z psychickej stranky lebo uz neviem co mam robit, potrebujem sa normalne vyspat... ak niekto take nieco zazil prosim pomozte mi co stym bud tu alebo na mail, budem velmi rad majte sa (idem skusit lahnut, no urcite nezaspim lebo o par minut zase vstanem na priserne bolesti v oblasti zubov)
zaujimava bolest
bol som u mojej obvodnej Dr. vsetko som jej povedal a vyslo najavo ze mam silny zapal dutin preto ta bolest v polohe lahu, ziadny kaz nemam len ten zapal, dostal som antibiotika a uz mi je fajn ( musim poklopat radsej ) :) tak majte saaa
mas tam kaz, supuj k zubarovi ale rychlo
Nebolia ta dasna? Ja použivam aloe zubnu pastu senzitive a vtedy ma nebolia dasna ani zuby teraz ju ešte nemam a obyčajne pasty mi nepomahaju tiež ma bolia zuby raz hore -raz dole ale viem že mam zapala že su to dasna
No a bol si s tym uz u zubara? Co ti povedal?