Dobry den. Asi pred 10 rokmi mi vyskocilo jablcko v lavom kolene. Po cca minute a uvolneni svalu sa mi dostalo do povodnej polohy. Potom sa to este zopakovalo v priebehu 3 rokov cca 3 X. Stale som dostal dlahu. Vcera sa mi to po 7 rokoch zas zopakovalo. Bol som na pohotovosti, kde mi to zosnimkovali a odisiel som s bandazou a s radou vyhybat sa rotacii. Doma som si dal na to octan, neskor fastum gel. Ked si prevazujem nohu a mam ju nezabandazovanu, mam pocit, ze mi jablcko chce zas vyskocit na lavu stranu, ked doslapim na uvolnenu nohu. Myslite, ze na tento stav sa zmeni bez dlahy ci inej terpie? alebo mam vyhladat ineho lekara? dakujem
Vyskočené jabĺčko
skúste obidvaja akupunktúru,svaly aj šľachy by spevneli a malo by byť po probléme!
ahoj milanh.Je mi luto ze mas problemy s tym jablckom.Tiez sa mi stalo to iste ze mi vyskakovalo ale nakoniec mi urcili diagnozu a vraj mam na to vrodenu predispoziciu a moze sa to kedykolvek opakovat.Aj kamaratka to ma.Tebe co na to povedali lekary?Co ti napisali do lekarskej spravy?Podla mna sa to da dat do kopy akurat operativne