Momentalne som sa liecila z mykozy canestenom vaginalnym kremom aj z povrchu aj z vnutra.. Na povrchu preto, lebo som mala svrbenie a z vnutra som si to tiez dala, ale akosi posledne dva dni mam svetlo ruzovy alebo svetlo oranzovy vytok, ktory zapacha.. tak neviem, mam pokracovat v liecbe canestenom? Mam par dni pred menzesom, tak neviem ci ten vytok nieje spojeny s tym, ze to mam uz dostat.. som zufala...
zasa ten vytok... :(
chápem ale aj tak je lepšie zájst za gynekologom, ver z vlastnej skúsenosti viem, že sa neoplatí s tým otálať, aj ja som si myslela, že canesten krém je na každé svrbenie ale nie je.
Na vytoky je dobra Canesten vaginalna tabletka alebo Mycomax (oralne uzitie), no samozrejme je najlepsia navsteva gynekologa...
katka1111: ja nemavam casto vytok, bolo to myslene tak, ze kazdu babu takmer trapi vytok, preto "zasa"...teraz som mala svrbenie tak som siahla len po canestene, ale dostavil sa mi aj ten vytok..
no, zase ten výtok...nie je ti jednoduchšie zájst za gynekologom, môžeš mat aj bakterialnu infekciu a na tu ti cenesten nepomôže, canesten nie je všeliek akurát tým že sa budeš sama liečit a nesprávne si to viac skomplikuješ:(