STRAAAŠNE TÚŽIM PO DIEŤATKU

Príspevok v téme: STRAAAŠNE TÚŽIM PO DIEŤATKU
nedočkavá

Ahojte... konečne prišiel ten správny čas a s manželom sme si povedali, že chceme bábatko... Môj problém je, že ho chcem mať hneď. Už sme čakali veľmi dlho na tento okamih. Snažíme sa iba veľmi, veľmi krátko - zopár týždňov, ale ten čas mi ide veľmi pomaly. Veľmi rada by som už manželovi povedala tú vytúženú vetu... Sú aj medzi vami "snaživky", ktoré majú rovnaký pocit? Veľmi túžim po dieťatku. A už vôbec si neviem predstaviť čakať niekoľko rokov... Čítala som tu aj také príbehy žien, ktorým sa podarilo otehotnieť až po piatich rokoch. To by som asi zošalela...

nedočkavá

To sa ti povie - nesústrediť. Ja viem, každý mi to hovorí, ale to je také vzrušujúce, také úžasné... že tie manželove malé potvorky neskončia v sprche, ale bude z nich možno maličký človiečik...

njjjj

CIM viac chcete tym menej sa vam bude darit baby..My sme si s piatelom povedali ze chceme babo tak sme isli nato..hovorim mu ze klud do roka casu dost ze urcite to nebude hned..O to vacsie bolo moje prekvapenie ked som o par tyzdnov objavila na teste dve palicky.nechcela som tomu verit..voobec som to necakala..Urcite sa vam to podari len sa nemozte nato tak sustredit

kikonka

nedockava - vidím seba skoro pred 2 rokmi - cítila som presne to isté ako si ty napísala - chcem bábätko a nepripustila som si že JA budem na to čakať viac ako 3 mesiace.... a prešli skoro 2 roky... skúšania, merania, prípravky... a teraz neviem či sa na to nevykašlem a ako väčšina hovorí, keď si poviem, že už na to kašlem tak sa to možno podarí... už inak neviem - len umelé oplodnenie - lebo podľa lekárov sme obaja v poriadku.

nedočkavá

Nemyslím si, že by sme to nejako preháňali, nerobím si testy každý deň ani nič podobné... Ide o to krásne napätie, či to vyjde... Bude to chcené bábatko a splodené z veľkej lásky... Držím palce všetkým snažilkám... Držte palce aj vy mne :-)

darika

Nedockava
Skus dat tomu volny priebeh.Viac menej plati,ze cim viac chces,tym viac budes cakat.Aj tesit sa na nieco ma urcity pad na psychiku a tym moze tvoje telo zacat pracovat opacne.Skus na to nemysliet.Je vela ludi,ktori sa pokusali aj roky a az potom sa podarilo.
A pises,ze predtym sa nedalo,mali ste nejake problemy?Zdravotne?Mozno aj to vplyva.Ale neboj,na prvy alebo druhy raz neotehotniet,nic sa nedeje.Drzim palce.

kraaska

lynnie ty si asi chora?!!ako mozes take volaco napisat ze mat babo v dnesnej dobe je riadna blbost,ludia s takym rozmyslanim ake mas TY je riadna blbost!!! nedočkavá aj my sme dlho cakali na nasho majinkeho,az 2 roky sme sa snažili,a presne pred rokom som mala na teste dve ciarky a dnes uz mame doma skoro 4-mesacneho chlapiska :))

nedočkavá

Ďakujem, naozaj ďakujem za povzbudivé slová, aj zato, že ste si ma zastali :-)...Iba kto to zažil alebo prežíva, vie ma pochopiť... Neviem prečo niektorých môj príspevok tak veľmi iritoval. Ja som sa iba chcela podeliť so svojím šťastím, že už konečne môžeme začat pracovať na bábatku. Viem, že možno sa to nepodarí hneď... možno budem čakať roky (dúfam že nie :-)... Iba som chcela povedať, že sa už veľmi teším, keď sa na teste objavia vytúžené 2 čiarky... To je všetko.