KýmNestratí (Nevie,čo má)

Príspevok v téme: KýmNestratí (Nevie,čo má)
KymNestratim

Ahoy, pred nedávnom som slavila 18stku, som baba. A chcela by som vedieť čo vy na to poviete bo ja už nwm ako skončím. Ako skončí pre mňa každy nasledujucí deň. Teraz som 3tiačka na strednej a stalo sa mi takato vec: rano ked som vstala do školy citila som sa uplne hrozne, uplne na dne. Ako bolo mi jedno ze idem do školy len aby som už nebola doma. Nenávidím svoj vlastný domov. Ale to je teraz jedno. Viacej čo ma trapi je že sa mi snivalo o tom že som nenávidala svoju mamu. A zostala som na tomto svete sama. Kamaratov ktorý sa mi vtieraju iba ked im to príde vhodné, nechcem, osdtrkujem ich. Mno ale teraz ked som bdelá tak moju mamu mam rada. Rada sa snou rozpravam. A vôbec neviem pochopiť prečo sa mi to snivalo. ako už viacej krat sa mi snivali "priania" ktoré by som chcela aby sa mi splnili

jajka001_

preco nenavidis svoj vlastny domov?
mozno sa na mamu za nieco hnevas, podvedome, mozno za to ze spolu neviete komunikovat. treba sa snazit pojde to

masasko

Tak sa jej spytaj na jej nazor, že čo si myslí či sa jej to páči, či ti to pristane a tak, veď nakupovanie maju ženy rady, tak sa s maminou skamarat. Pomôž jej pri varení, alebo prekvap raz rodičova a navar niečo sama.. Ked sa nebudes snažit a hned sa vzdavat, ten vztah si nezlepsite.

KymNestratim

na pracu sa mi bude jej velmi tažko pytať bo ona je sestrička v nemocnici a večinou sa stara o starých nemotorných pacientov kt. sa už nedokážu postarať ani sami o seba. a na nakupoch som s nou bola 2x a bola to bieda. nič nepovedala len sa pozerala čo si vyberem, chodila za mnou, a to som ja nechcela preto som jej radšej povedala že nechcem nič. aj ked som napr. take tričko abo nejaku novu bundu už potrebovala aby v skole na mna nehovorili ze chodim stale v tom istom. Aj ked pravda je ze mne to ani tak nevadí chodiť v tom istom ak je to čisté a v poriadku.

masasko

Tak to skus pomaly napravať... Priď zo školy pozdrav ich, prehoď pár slov, povedz čo bolo v škole, spytaj sa maminy na pracu, choďte spolu na nakupy, pomôž jej doma a uvidiš pomaly si zas najdete k sebe cestu.

KymNestratim

a praveže to. neviem ako jej mam povedať že ju mam rada. Lebo ja som vyše polroka chodila domov mrzutá, nehnevaná a ked sa mi pozdravila tak ja som ju bud neodzdravila lebo som mala mp3 abo som prešla tak aby ma nevidela. Je mi to ľuto že si to neviem s mamou napraviť.
Ja som sa doma s rodinou rozpravala len "Ahoy" / "Ahoy" / "nie" / "hej" ... a iné odvrkovacie slová. A oni si zrejme už na to zvykli a teraz to asi už rešpektuju. Len ja sa tak už spravať nechcem

masasko

Vieš koľko sa mi toho nasniva... Nič si z toho nerob, mamu maš rada, dobre spolu vychádzate tak sa z toho teš a daj jej najavo, že ju ľubiš. Netráp sa pre to. Mne sa už x-krát snivalo, že som tehotná a nič :))