dosť sa zato hanbím....

Príspevok v téme: dosť sa zato hanbím....
eliška21

ahojte,chcela by som sa poradiť. Som v 20. týždni tehotenstva a na bruchu a v okolí bradaviek mám dosť viditeľné tmavé chlpky. Veľmi sa zato hanbím, aj ked idem na sono, tak sa hanbím vyhrnúť si tričko, pred doktorkou. Neviem čo mám s tým robiť. Som asi jediná tehotná čo má chlpaté brucho a prsia. :-((

msaj

to sú hormony, ja som tiež bola chlapatá aj na bruchu extrémne aj na krku, až po uši, manžel sa smial, že už by som sa pomaly holiť, ale po pôrode sa to upraví neboj, a doktorom to je určite fuk, myslím, že sú aj horšie veci ako to , že si v tehotenstve nadmerne chlpatá, takže si užívaj tehotenstvo a nestresuj.

cajik

A kto ti tie chlpy okrem doktora a manzela/priatela vidi ???? Nikto. Doktorovi je to uuuuplne jedno, manzel ta lubi a ty si to nevsimaj.

eliška21

holiť si to nechcem, pretože by mi narástli ešte viac, a farbiť tiež nie je moc zdravé v tehotenstve...a vytrhávať...hmm keby ich nie je tak moc..no možno je to normálne, ale čo poznám tehotné, tak nikto s tým nemal problém, len ja. Ja by som si to tehotenstvo chcela velmi užívať, ale mám z tohto velké komplexy :-(

cajik

Ved to je normalne, ze v tehotenstve prechadza telo roznymi zmenami. Lekari su na to zvyknuti. Nevyrabaj si zbytocne stresy a uzivaj si tehotenstvo :)