,podala som vyživne na dieta,lebo moj manžel neplati na dcerku.nežijeme spolu a čakam na rozhodnutie zo sudu akou sumou bude ¨prispievat¨! Občas ju vezme na vikend,aby bol s nou. ak by som mu ju prestala davat,neako by som si uškodila, pri určeni do opatery alebo pri rozvode?poradte mi prosim,kto ma podobnu skusenost.dakujem
neplnolete dieta a vyživne
ahoj,moj muž je idiot.
ak podáš návrh ty, musíš do návrhu uviesť aj výšku výživného aj ako navrhuješ stretávanie s dieťaťom, preto je dobré sa na tom dohodnúť, potom už je súd len formalita a za 5 minút to máte odklepnuté.
este som nepodala žiadost o rozvod.asi počkam na vyjadrenie ohladom určenia vyživneho a potom sa rozhodnem.ale rozvod bude určite,len je otazka času kedy...
tvoj manžel? takže ešte nie si rozvedená? na súde sa určuje pri rozvode kto bude mať dieťa v opatere, predpokladám, že ty, ďalej výšku výživného, tú navrhuje navrhovateľ a odporca sa k tomu písomne vyjadrí, no a tiež sa bude riešiť ako často sa bude otec stretávať s dieťaťom. Najdôležitejšie je rozumne sa dohodnúť s manželom na všetkom, aby ste nemuseli na súde robiť zbytočne cirkus.... a ak chce byť so svojim dieťaťom, nebráň mu v tom....