Bachove kvetové esencie a Aurasoma

severiane

bachovka, budem ti trosku odporovat. myslim si, ze ked napises, ze si je nutne bachovky a auru somu vsugerovat, tak hovoris o vsetkych liekoch a terapiach, ktore existuju. jedinu zmenu v tvojom organizme a v tvojej dusi vies urobit, iba ty sama. vsetky lieky a terapie funguju, iba v pripade, ze veris, ze ti pomozu. ved nie nadarmo, tak vyborne obstalo placebo. co sa tyka odpovede na temu, ja som teraz zacala uzivat bachovky, mojim problemom bol neustaly strach (vobec neviem z coho). extremnu zmenu necitim, ale co mozem potvrdit je, ze sa rano nebudim s gulou v zaludku a to je fakt. co sa tyka aura somy, som zatial nejaku zmenu nezaznamenala, ale terapia sa mi ratala, uz len z toho dovodu, ze mi povedala presne to, co je mojim hlavnym problemom.

bachovka

no ja asi sklamem, ale napisem nieco celkom ine. absolvovala som kurz bachoviek u lenky samkovej v prahe. potom som absolovala kurz aura somy v bratislave (vicky wall). od obidvoch metod som si slubovala, ze s nimi budem moct profesionalne pracovat, pretoze v popise bolo vela prislubov, ako vyrazne ucinkuju. ale moje sklamanie bolo velke. kedze vysledky vobec neboli a nie su take, ako som cakala, prestala som tieto dve metody pouzivat. nepokladala by som za fer, aby som klientom ponukala nieco, co ucinkuje len velmi mierne a v mnohych pripadoch dokonca vobec nie. mozno obe metody na niekoho maju ucinok, ale som presvedcena, ze to musi byt specialna kategoria ludi. takzvani ti materialisti a realisti, ktori si nedokazu nic vsugerovat, ale ocakavaju relevantne vysledky, ti su voci nim absolutne imunni. ale dobry liek by nemal fungovat iba vtedy, ked si clovek jeho ucinok vsugeruje, mal by ucinkovat svojim vlastnym potencialom. uvedene metody vsak take nie su. slubuju nieco, co nedokazu splnit. a ak sa clovek po ich uzivani zmeni, tak to nebol nasledok liecby, ale toho, ze si preladil mysel. zacal uzivat bachovky alebo aura somu a naladil sa na to, ze "teraz pride zmena". a s tymto stavom mysle sa mu to aj podarilo. to by vsak dokazal aj keby zacal uzivat cistu vodu a niekto by mu nakecal, ze je to zazracny liek. tieto metody som testovala na sebe, rodine aj klientoch niekolko rokov. uz im neverim.

Ve

ja už používam štvrtú auru somu, nedám na to dopustiť....úžasne mení charakter, k dobrému, pomáha spracovať nevyriešené...

po nich som urobila rozhodnutia...dobré pre život...

Vierulka

Niekoľko rokov sa venujem Bachovým esenciám, aj v kombinácii s homeopatiou.
Je to jemná terapia, cielená. Zvlášť dobre reagujú na ňu deti. Nemá vedĺajšie účinky.
Napriklad Cezmína: zabrala v stavoch, kedy osoba cítila hnev, žiarlivosť, zlosť...a tento emočný stav sa opakovaným podaním "Bachovky" rozpúšťal ako kocka ľadu.
Prajem všetko dobré.
V.