-Ďaľšie dieťa-

Príspevok v téme: -Ďaľšie dieťa-
mamina910

Ahoj,chcem sa spýtať,že ako dlho trvá než znova žena po pôrode môže otehotnieť???Som mamička 10mes.dcérky a s partnerom máme stále sex bez ochrany lebo by sme chceli veľmi ešte jedno bábätko,súrodenca pre Ninku,ale sa nám to nejako nedarí,sú na to nejaké lieky alebo ako sa to dá zmeniť???Ďakujem

titi...

Gynekologovia tvrdia,po pôrode treba istý čas aby sa tam všetko dostalo do normálu.Najmenej 3-4 mesiace,ale doporučuju až 9 mesiacov.Koľko trvá tehotenstvo nech trvá aj oddych,zotavenie,príprava na dalšie dieťa.Aspon moja tak hovorila.No ked skôr sa to stane,tak bude skorej bábätko.Aj vo výchove detí je to lepšie ked je tam istý vekový rozdiel.Ani nie vo výchove,skôr ked ide o starostlivosť dieťata.Ked je to bábätko a príde druhé,vie to poriadne vyčerpať mamu.

otazka

Ked som isla pred troma mesiacmi rodit, rodila aj jedna mlada baba, ktora mala 12mesacnu dcerku. Ta otehotnela dva mesiace po prvom porode.

mala z BA

asi tvoje telo este nie je pripravene. Kedze si predtym otehotnela uplne normalne, bez akychkolvek pripravkov a pomoci, tak by nemal byt problem ani v tebe ani v manzelovi. Dajte tomu cas a ono to pride:)