tak baby, ktorá sa pridá? :) nechce sa mi chudnúť samej..
30. septembra začíname :) 90dňovka :)
..... baby držím palce, aj ja som schudla asi 11 kg, ale mne pomáha rátanie kalórií a samozrejme POHYB .......
myslim si, ze po tych 90 dnoch si uz naucena stravovat sa tak, ze viacmenej to drzis stale..ja som tu dietu drzala pred rokom ale nie az do konca a nebola som ani hladna...
ja mozno zacnem... uvidime. uz som ju mesiac drzala, potom som prestala, ale kg sa mi nevratili. naucila som sa papat tak ako pocas diety viac-menej
kaciatko7: presne tak
kaciatko, kazda dieta ma jojo efekt :) ale ja delenu stravu drzim uz viac menej dlhsie-pomohla mi s problemamy s travenim, lenze potrebujem co to zhodit a toto je dieta na principe delenej stravy, pri diete sa naucis trosku ovadat chute a mala by si sa stravovat podla principov delenej stravy.
a tato dieta nesposobuje jojo efekt? ze schudnete 10 a naberiete 15? nechcem sa starat, ale zevraj, ma sa drzat len taka dieta, ktoru ste schopni dodrziavat cely zivot.
ahoj, ja tiez drzim, tak sa chcem opytat, ci nevadi, ked nestiham obed, davam si len ovocie, alebo cez bielkoviny napr. jogurt a vecer si dam podla dni obed, vadi to?
..že vás tie 90dňovky ešte bavia.. :-)
a čo po tých devedesiatich dňoch ak sa možem spýtať, nabehneš na starý rytmus stravovania?