vsimla som si vcera u mojho 3-mes. dievcatka ze niekde v obl. kde ma prsicka ma take tvrde hrbolceky niekde pod bradavkami som to nahodne nahmatala a je to obojstranne, no neviem co to je, lebo som to postrehla az teraz, tak neviem posudit ci to tak bolo uz pri narodeni a ci to tak ma byt ci nie,a co to vobec je? lebo u chlapcov som nic take nepostrehla. prosim poradte, ma stym niekto skusenost? dakujem
"3-mes.BABO-Prsicka"
dakujem vam.
dnes som volala s lekarkou, tak vravela ze ked pridem to pozrie, tak o 2 tyzdne a ze to moze byt hormonalne-niektore baba to vraj tak mavaju, ze to mizne okolo 3 mesiacov , no a my sme nedavno mali 3
aj my sme to mali, jeto naozaj hormonalne, trva to niekolko mesiacov. ja som sa pre istotu objednala s malou na endokrinologiu, ale u nas sa caka dva mesiacena vysetrenie u detskeho endokrinologa, nakoniec mi termin ani nevyhovoval a kym som chcela malu preobjednat, samo to zmizlo.
pre pokoj v dusi to ukaz pediatrovi pri najblizsej poradni, ale neznepokojuj sa, bude to istotne v poriadku :-)
vela zdravia.
mala to iba na jednej strane, ale bola to taká tvrdá uzlinka, normálne prstami hmatateľná, presne na prsičku tak pri bradavke, spýtaj sa uvidíš, ale mne to proste vysvetlil ako hormony zo mňa, tak isto vraj môže mať dievčatko po pôrode výtok z pošvy ako žena. držím palce určite to bude v pohode.
uf, ano? dakujem
no kazdopadne sa na to opytam...
ale je to dost neprijemne, take tuhe(tvrde hrce-hrcky priplizne v oblasti bradaviek? teda myslim pod nimi na hrudnom kosi pod bradavkami, tak ste to mali? bola to taka tuha tvrda hrcka na pohmat a obojstranne? akoby zdurena uzlina ale nepohybliva
moja malá to mala tiež v tom veku aj dosť dlho potom až som to nakoniec prestala sledovať, teraz má 1,5r a už to nemá, lekár mi povedal, že to ešte je stále z tvojich hormonov aj ak kojíš. takže keď pôjdeš na poradňu tak to môžeš povedať, možno ti povie niečo iné, ale my sme to zvládli.