ako sa da sustredit??

masajasa

Ako sa sustredit? No normalne odstranis vsetky faktory, ktore ta rusia, odvadzaju pozornost od toho, co mas momentalne spravit. Vybavene.

sisqa

dik tak sa potom ozvii...ja nemam problemy..mne sa chce stale nieco ine robit len nie ucit ..a aj ked sa mi chce tak medzitym si najdem 10 inych veci co popritom robim:) viem treba sa obcas tak rozhupnut ked sa mi chce a tak ale vacsinou nezabera..pocula som o tych tabletkach preto sa pytam :)))

larvica

ebam, nehnevaj sa ale to je teda dobra prkotina...poznam sice ludi ktori sa nevedia sustredit pre nejake problemy, ale je mnozstvo ludi ktori sa jednoducho nevedia koncentrovat...
ja mam rovnaky problem uz dlhe roky sa neviem sustredit, pri uceni, v skole a tak...najhorsie cez skuskove :-)
skusala som aj to gingko prim ale myslim ze mi to moc nezabralo. prave skusam nejake ampulky (10ks v baleni) je tam zensen, materska kasicka a tak. potom dam vediet ako zabralo :-) ale z vlastnej skusenosti - nezabera nic :-) hroza, co :-)

sjella

hm, podla mna ziadne lieky.. ja si obcas dam Ginko prim ked mam kopec skusok, ale neviem ti povedat ci to fakt zabera.. na mna vacsinou pridu take chvilky ked sa mi zrazu chce ucit a ide to.. ale neprichadza to casto.. :(((((

ebam

Myslím, že najlepším riešením na tvoje nesustredenie je vyriešiť si svoje problémy ktoré zaťažuju mysel a až potom hladať nejaké lieky na sústredenie ak to nepomohlo.