FATBURNER

Príspevok v téme: FATBURNER
cvicit :)

ahojte, chcela by som sa spýtať, či s tým máte skúsenosti, a ak áno, tak aké:) chcela by som chodiť dva krát do týždňa na to, potom mám ešte jeden krát brušné tance.

samozrejme, viem, že strava je základ, toho sa držím, aj športujem, ale žiada sa mi zmena a toto ma zaujalo, preto sa pýtam, ďakujem za všetky skúsenosti :)

Elwine

tak to mam radost z tvojho nadsenia :) mna ten aerobic bavi tiez, tesim sa na kazde cvicenie :) ale dnes nejdem nikam, ten dazd je priserny a ja som furt chora v takomto pocasi, tak to nechcem riskovat... nemozem si to dovolit kvoli skole :/ ale rada by som sla :( ...

tak si to uzite obe :) a neprehanajte to :P

ahojtee:)) no tak po vcerajsku svalovka uz ziadna, iba po prvom raze brutalne ale na dalsom som vycvicila a vcera uz nic:)) a zajtra ideme s kamoskou zase, veelmi sa tesim, bavi ma to :)))

anavi2

ahojte...viacmenej sa aj ja musim orientovat podla rozvrhu...ale celkom by som to tento tyzden videla aj na utorok na viku a v piatok si pojdem zabehat doma :) lebo uz vo stvrtok cestujem tak sa mi neda tu chodit dvakrat do tyzdna...a rozvrh mam vacsinou poobede az do vecera...:(papa

Elwine

druhykrat som uz ja nemala :) len ten zaciatocny ma uplne zabil... momentalne sa nemozem poriadne hybat po tom squashi tak sa chystam az v pondelok na Body Styling najblizsie... :)

tu nedelu si uzi :) ked tak pridi skor a obsad si v predu miesto :P

Elwine, presne, v nedelu tam bolo neskutocne vela zien.. ale tak co uz sa da robit, celkove mam z toho cvicenia velmi dobry pocit, uz len preto, ze konecne zmena :)) a na mojej postave je teda este vela co vylepsovat, aj ked som aktivny typ. len mam urcite obmedzenie kvoli zdravotnym problemom, a to som mlada baba, ale tak nevadi :))) som zvedava, ci bude zase svalovka, ked tu prvu som uz prekonala:D

Elwine

v nedelu by som mozno sla aj ja, dnes som nesla, namiesto toho som sla na hodku na squash... :) vtedy mi vsak vadi len to, ze je ta miestnost uplne plna...

no babky, ja mozem chodit utorok a nedelu na ten fatburner, takze ja sa orientujem podla dni a nie cviciteliek, lebo inak mi nevychadza cas, ale tak spokojna som zatial:).. svalovka uz presla, v utorok som ju asi vycvicila;) .. uvidime opat po nedeli :)))a kamoska je tiez nadsena strasne :) ... len niekedy vyzeram trochu ako tutko, ked hned neviem co robit, ale tak to su zaciatky:D:D:D

Elwine

no ja som bola tento tyzden chora tak som nebola... :) no a Janka, je fakt ze to je mozno trosku miernejsie ale ono to asi nie je vsetko len o svalovke... :) ja som rovnako unavena z kazdeho aerobicu... :D :D

a v stredu pojdes na Viku? :)

anavi2

ahoj elwine...tak mne to vcera nevyslo ani na viku ist...smola, na janku velmi nechodim lebo sa mi zda taka ze ani svalovku ani nic necitim po jej cviceni a to cvicim poctivo :) takze tak... a ja nie som bystricanka ale rada sem chodim na aerobik, ked mam cas ...:)

Elwine

heeej vy dve posledne :) konecne dakto z BB, chodite aj niekedy na janku? :) mohli by sme sa stretnut a chodit spolu...