Baby co "striekate"..chcem sa spytat, ze ci mate pri tom normalny orgazmus..lebo ja len pridem do stadia, kedy sa to zo mna vyleje a necitim pri tom rozkos ako pri normalnom orgazme..:( a ci nemate nejaku radu, ako to zadrzat, lebo mi je to uz trapne, je toho viac nez dost..
Zenska ejakulacia..
tak to co sa steba vileje je normalna vec a nie orgazmus
Ked sa to clovek nauci, tak su to nadherne gejzirky :)
a 4ADAM KRT: no ked mas chlopa jak bič, ktory ta vzrusuje neskutocne, tak sa to zastavit veraboze neda:D
mno ja som to mala prvyykrat u frajera, a to som sa totalne uvolnila a vtedy to prislo:D.. aaa ako..prv som sa hanbila, ale on mi povedal ze sa mu to paci.. a odvtedy je to stale..:)uz mi to ani nie je trapne, a je to super pocit, orgazmus je fajny dlhy a kvalitny.. aked si pri tom este zakricim, priatel ide osaliet :D xD
ty kokos....a ja že som jedina...vyleti to zo mňa ako nič vždy...teda najprv mi to bolo dosť neprijemne,pripadala som si jak debil. v momente keď "striekam" tak posiťujem najväčšie vzrušenie..takže ak chceš mať orgazmus a nechceš ejakulovať tak tesne pred vyvrcholenim stopni partnera..ja to tak robim;) no nekedy sa to nepodarí:D
super mas rada ked ty tak za pohar supne do tvare???
Tak sa 1-2x vystriekaj v kupelni a potom nebudes mat uz tolko stavy, pokracovat mozes inde :)
milovna:
to sa neda nijako vyvolat, to proste nemozes ovplyvnit...niektore baby to maju, niektore nie...a ak to nemavas, tak mozno ta to raz prekvapi a stane sa ti to:)...vlea stastia
hej poradte mi ako je mozne ze striekate?aj ja to chcem vediet.poradte prosim.mne sa to paci a chcem to,len neviem ako na to.dakujem
tak za pohar?? to nemozes mat tak vela podla mna...s tym nic neurobis ale podla mna sa to partnerovi moze len pacit:)...teda pokial ho uz neprestalo bavit furt prat plachty:D