Mam 2rocneho syna ktoremu sa asi tyzden robia po celom tele cervene vystuple flaky.doktorka mam povedala ze je to zihlavka ale jeho to nesvrbi vobec sa neskrabe.Jeden den ta ma a na dalsi nie a potom znova.neviete mi poradit?
ma sym zihlavku
môj syn mal tiež žihľavku a nakoniec mu zistili prudkú alergiu na psov. Stačí, keď prejde okolo pes, ani ho nemusí chytiť, a malému sa povyhadzujú tieto svrbivé fľaky. Berie antihistaminiká.
nakonec som isla k jednemu starsiemu liecitelovi a dal mi na to kvapky ktore ma vysli 4e
zmizlo mi to
ja neviem za co chcu doktori vyssie platy ved nic nevedia vyliecit akurat cloveka pochovaju, ako mojho deda dokym mu zistili co mu je dedo bol uz mesiac mrtvy.
tina78_@: suhlasim s tebou.
ja som to mala pred par tyzdnami taku zihlavku,
do rana to vzdy zmizlo, ked som mala ist k doktorke tak som jej nemala co ukazat tak som si to nafotila aspon
samozrejme ze ma poslala ku koznej
a kozna zasa na imunologiu
nic mi nezistili
takychto doktorov tu mame
skoda reci
zrejmen nevedia. no ak a este raz pozries na tuto stranku, tak urcie zloz ine temy. a ako sa mas syncek? je to zihlavka, nie kazdeho to musi svrbiet mozno ho to pali.. alebo ... tak no dobre keby nejaky bol problem hovorte.piste.piste.a piste
papa