Ani neviem,co mam pisat..je mi strasne smutno, moja jedina Laska uz isiel do BA, ja zajtra cestujem do Prahy..strasne tazko sa nam luci vzdy, aj ked som bola minuly tyzden na stvordnovom sustredeni..ked som prichadzala vlakom domov,ON ma cakal na stanici..rozplakala som sa od stastia..strasne velmi ho lubim, MILUJEM. Viac,ako svoj zivot..on je ten pravy..s nim chcem zit,za neho sa chcem vydat..byt jedine spolu..nechcem byt s nikym inym..aj on to tak citi a miluje ma..najviac na svete..ziadna dialka nas od seba neodluci. Viem,ze uz ineho milovat nebudem.Spoznala a spoznavam kopu inych ludi,ale nik mi nedava a nik ma tak nechape ako ON. Budem chodit domov kazdy tyzden..vlaky mam zadarmo, a niekedy pojdem aj do BA a budeme spolu cely vikend:)) je to uzasny pocit,ked viete,ze na vas niekto caka..ze zije len a jedine pre vas..NASA LASKA..taka silna..vyska prejde. Ved predsa musime mat nejake vzdelanie,aby nam bolo co najlepsie:) dialka nasu Lasku len posilni..budeme spolu navdy,len TY a JA..MILUJEM TA
Potrebujem si len vyliat srdiecko, utesit, podporit...:,(
ahojte, ja mam tiez uzasny vztah, sme spolu zatial iba rok a pol ale ja aj on citime ze chceme byt spolu navzdy. ja mam len 17, on 18 a kazdy nam vravi ze sme este mladi a ze nasa laska isto skonci rychlo...ze to tak byva...a ze nas to urcite prestane bavit...ale ja si nemyslim...myslim ze ten vztah je od zaciatku taky...proste pevny...ze si vsetko hovorime, neklameme si...doverujeme...tento rok obaja maturujeme a potom chceme ist na vysku do BA obaja...ale neviem ci sa nam to podari. ak nie, tak budeme sa stretavat len cez vikend:(...okrem toho, nevieme co s byvanim...prenajom je drahy a na intraku by sme neboli spolu:(...je to tazke...ale dufam ze to zvladneme...pretoze sa lubime:)
Ach boze zas ma chyta depka, preco mi je tak nanic?:(((((( chce sa mi plakat
zdenka a bella, zahranicie je super napad, ja som nad tym tiez rozmyslala, ze sa to oplati, ale priatel je este len prvak, chce dostudovat a ja chcem ist tiez na vysku. Ale mozno sa to pomeni este. Snazili by sme sa aby na tu hypoteku peniaze boli, ale keby sa preda len cosi stalo, tak myslim, ze rodicia by nam pomohli. Jasne, ze nie ich vyuzivat, ale v krajnom pripade by to slo podla mna.
vies co vobec sa netreba bat...ako ja by som sa sice hentych krajin tez bala trochu lebo nemcinu som sa ucila ale prd z nej viem :D ale ako sa hovori ked musis tak musis...ale poviem ti tak ze my sme sli za tou brigadou v podstate na blink iba nejake info sme mali...cez net sme si nasli na byvanie kemp lebo tam kde sme boli, boli prenajmi straaaasne drahe...ved len ten stan v ktorom sme byvali stal tyzdenne viac ako jednoizbak mesacne tu u nas :D ale zajednali sme si letenka prisli sme tam vobec sme nevedeli kde sme :D nasli sme kemp, potom sme si pobehali vsetky restiky a tak a rozdavali zivotopisy a cakali kym sa niekto ozve...ozval a tak sme si nasli robotu :) ja som robila casnicku za kraaasne peniaze...tento rok som robila casnicku tu u nas doma za 60sk na hodinu :D tak mi to pride az smiesne ze ta ista robota a taky smiesny zarobok ( to je jeden z dovodov preco nechcem ostat na slovensku ). a vobec nelutujem ze sme do toho anglicka isli...tiez som sa bala a teraz som stastna ze mam taku skusenost. a planujeme ist aj buduci rok..skoda ze tento nam to nevyslo
ja viem ze neratam ze aby my rodicia platili moju hypoteku len keby sa neico stalo..s tym zahranicim je to super napad..moj priatel nesuhlasi s prenajmom z financneho hladiska..aj my by sme chceli ist do zahrania mna ako dufam buducu opatrovatelku laka rakusko len neviem ten jazyk a cudzi stat toho sa bojim..
nehovorim ze prave do anglicka ale niekde do zahranicia urcite...ved to je este daleko minimalne dva roky...ale chapes ako to myslim ze preto ja nad hypotekou som ani nepremyslala...a fakt by som sa bala si zobrat hypoteku ked nemam robotu stalu ale studujem...a spoliehat sa na to ze keby cosi tak to rodicia budu platit to mi pride dost nefer...a isto keby sme sa pre nieco take rozhodli by som nechcela zatazovat rodicov...
gill: no vidis tak ty to beries inak...ja to budem brat ze mame nieco spolocne ze to bude len nase a budeme tam sami a spolu...a ako som uz pisala nizsie tak my neplanujeme ostat na slovensku...minuly rok sme boli pracovat dva mesiace v anglicku a poviem ti ze za tie peniaze co si tam zarobis by si si za rok, dva kupila byt tu na slovensku bez hypotek. takze ja sa nepotrebujem nejak zadlzovat a poziciavat si peniaze tu od nasich bank kde to neviem kolkokrat tie peniaze preplatim na urokoch. a ked nahodou nebudes mat peniaze na splacanie aleo stratis robotu tak co urobis? to ma viac pohladov na vec