da sa to vobec?
Ako schudnut a neprist pri tom o prsia?
joj aj ja chcem byt chuda a prsia nech ostanu plne, teraz mam bujny vystrih, ale chcem 10 kg dole, takze si budem predstavovat, ze prs sa to netyka :p
pri kazdej redukcnej diete zena schudne aj z prs, pretoze aj na nich je vela tuku
...ja mam pocit ze ked som par kil pribrala ze sa mi trosku naplnili prsia takze ked teraz budem chudnut ocakavam to jedine negativum,ze z prs pojde trochu prec,asi z D na C ako predtym.ale myslim ze na vyformmovanej figure potom krajsie vyniknu:)
ja som schudla 6kg a prsia mam z C na mensie B len sa tak po nich zaprasilo :-(
No ja som aj cvičila, a aj som sa snažila prsia spevniť... Ale schudla asi 25-30 kilo, a tým sa mi aj prsia zmenšili a o dosť..takže podľa mňa sa nejak tomu nedá zabrániť. Možno aj dá ale fakt minimálne.
ahaaa, tak uz chapem :-DDD
Moam...obvod prs sa mi vobec nezmenil..len obvod pod prsiami...a zistila som, ze 75 C ma rovnaku velkost kosikov ako 70 D..
schudla si 10kg a prsia sa ti zväcsili skoro o 2 cisla?
to je proti prirode
ja som schudla za niekolko rokov 10 kil..pravdupovediac, prislo to bez toho, aby som sa chudnut vobec snazila..momentalne vazim 50 kg (+ - 1), 169 cm a prsia 70 D-E...predtym 75 C...takze nemusi byt pravidlom, ze ked schudnes, prejavi sa to aj na prsiach