Ahojte,uz tyzden stale kaslem ,vacsinou mi to prechadza za par dni ale toto enprestava,popritom aj soplim.V pondelok potrebujem byt fit ale nevyzera to vobec tak.Neviete mi poradit nieco co by ma dostalo na nohy?
Dlhodoby kasel
ešte sa používa zohrej si mlieko daj lyžičku medu ,lyžičku citronu,jeden žltok,ked si starší možeš dat aj lyžičku rumu ,aj iného alkoholu,ale nemusíš detom dávajte bez alkoholu a aj bez žltka kvoli salmonele inak je to odskúšané pomalými dúškami sa teplé pije účinkuje to skús.
kasel je z hliernov vna prieduskach a v plucach. vacsina sa tam dostala z nosa a prinosnych dutin.
Tam sa vytvaraju ako obrana tela-pasivne odtlacanie mechanicke nakaz, co sa tam nachadzaju.
Tie treba vynicit v prvom rade. Spomenul som casto kvapky do nosa, kazde 3 hodiny, moze to byt koloidna strieborna voda alebo roztok citricidalu
Na odhlienenie pomaha aj NAC(na Slovensku Acc) a brat oreganovy olej(3x2 kvapky Candiminu, alebo zelatinove tobolky, 3x3 s obsahim 150 mg na kazdu, z toho je 15 mg cisty oreganovy olej.
Pozri napr na puritan.com alebo swansonvitamins.com
SKUS SI UVARIT PIVO S MEDOM A TEPLÉ PO DÚŠKOCH POPÍJAT